ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2018 | 07:47

Μου λειπει

Γεια σας! Θελω να εξομολογηθω οτι θα παω απο τη δουλεια του πρωην μου αύριο.. μου λειπει και θελω να τον δω. Δεν με νοιαζει οπως και να με θεωρησει. Δεδομένη ή μη. Με νοιαζει να τον κοιταξω στα ματια και να του δωσω δυο φιλια. Ο ιδιος ειναι ξεκαθαρος μαζι μου , μου εχει πει οτι δεν θελει σχεση ή να τα ξαναβρουμε γιατι εχει πολυ δουλεια 12ωρες τη μερα και δεν μπορει να σκεφτεται εμενα. Εγω τον λατρευω. Πιστεύετε οτι το να παω απο εκει είναι λαθος? Ισως το ερμηνεύσει οτι τον γουστάρω πολυ?
6
 
 
 
 
σχόλια
Γιατι ως γνωστον σχεσεις εχουν μονο οσοι δουλευουν part time!Αρχικα αποδεξου πως δεν ειναι αυτος ο λογος που χωρισατε.η εστω μονο αυτος.Ακομα αν πας απο τη δουλει μαλλον θα κταφερεις το αναποδο απο αυτο που θελεις.να μη θελει να σε ξαναδει οντως ποτε.
Όταν τραβάς ένα σκοινί να είσαι προετοιμασμένη οτι μπορεί το σκοινί να σπάσει και να το φας στα μούτρα. Όταν σου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει τίποτα πλέον απο τη σχέση σας, το να πας στη δουλειά του ειναι εντελώς ηλιθιο. Εσύ δουλεύεις? Θα ήθελες να έρθει ένας ενοχλητικός τύπος να σε βρει? Αυτός τώρα, θα σου μιλήσει ευγενικά, θα σε σύρει μέχρι την γωνία και θα ακούσεις τα γαλλικά σου και θα έχει και δίκιο. Η δουλειά του καθενός ειναι ένα από τα πράγματα που δεν έχεις δικαίωμα να ανακατατευτείς. Λίγη αξιοπρέπεια και λίγο σεβασμό στην ζωή των άλλων δεν μπορείτε να δείξετε?Επίσης, σε παρακαλώ, αν πας πες μας τι έγινε.
Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα, θα ήταν να εμφανιστεί στη δουλειά μου κάποιος στον οποίο έχω ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε συνέχεια μεταξύ μας. Πιθανόν, θα ήμουν αναγκαστικά ευγενική μαζί του, για να μην ΜΟΥ δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα στο χώρο που βιοπορίζομαι και θα τον ξεφορτωνόμουν στα γρήγορα. Εκεί ελπίζεις; Στο ότι δε θα μπορεί να κάνει σκηνή για να σε διώξει κακήν κακώς, όπως αρμόζει σε μια κολλιτσίδα;Να ντραπείς λίγο τον εαυτό σου, παίζει; Χ€σε τους άλλους. Εσένα δε σε ντρέπεσαι;
Αυτό το πράγμα που σας ξεκαθαρίζουν ότι δεν σας θέλουν κι εσείς πάτε και κολλάτε εκει, δεν το καταλαβαίνω, λίγη υπερηφάνια δεν έχετε; Δεν έχεις καμία δουλειά να πας από τη δουλειά του να του δώσεις δύο φιλιά, να βγεις έξω να βρεις κάποιον που να σε γουστάρει και να θέλει να αφήνει τη δουλειά του για να είναι μαζί σου. Και να του δώσεις όχι δύο εκατόν δύο φιλιά!
Scroll to top icon