ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2018 | 17:38

Ντρέπομαι να το πω, αλλά θα το πω.

Πλησιάζω τα 34 και ακόμα δεν έχω νιώσει οργασμό κατά την διάρκεια του σεξ. Δεν είμαι άπειρη, έχω εμπειρίες απο άνδρες, αυνανίζομαι τακτικά αλλά δεν έχω κολπικό οργασμό αλλά μόνο κλειτοριδικό. Ακόμα και όταν κάνω σεξ, δεν τελειώνω.Ίσως να μην θέλω ολοκληρωτικά τον εκάστοτε άνδρα, και έτσι να μην χαλαρώνω; Ίσως να μην είμαι χαλαρή γενικά; Ίσως να μην έχω ερωτευτεί ακόμα και έτσι δεν μπορώ να νιώσω μόνο σωματική απόλαυση; Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά πολύ φοβάμαι οτι δεν θα το ζήσω με κανέναν άνδρα αυτό.Και έχω και το άγχος απο μερικούς οτι αφού δεν τελειώνω τότε οτι δεν τους γουστάρω, ενώ τους έχω εξηγήσει την κατάστασή μου, οτι δηλ. είναι δύσκολο να τελειώσω...Τι να κάνω πια; Μην μου πείτε να χαλαρώσω και να ζήσω τις στιγμές με τον κάθε εραστή μου και να μην έχω τον οργασμό αυτοσκοπό, επειδή και αυτό το έχω κάνει αλλά δεν... Ή οτι θα έρθει αν χαλαρώσω. Ή οτι δεν έχει βρεθεί ακόμα αυτός που θα ταιριάζουμε απόλυτα...Θα μείνω για πάντα έτσι χωρίς να νιώσω τον οργασμό.
3
 
 
 
 
σχόλια
Είναι θέμα ανατομίας, επομένως αφού εσύ ξέρεις πως τελειώνεις, δείξε στο συντροφο σου ακριβως τι κάνεις, ώστε να το κάνει και αυτός. Μην νιώθεις ασχημα του καθενός το σώμα λειτουργεί διαφορετικά, ας πούμε υπάρχουν γυναίκες που τελειωνουν μόνο κόλπικα η που ετσι τους ειναι πιο ευκολο ή υπαρχουν αλλες που ζοριζονται σε αυτο! Δεν πειράζει, πιστευω οτι αν πεις τι θες ακριβως και χαλαρωσεις θα λυθει καποια στιγμή.
Scroll to top icon