ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2018 | 20:26

Σκέτη απογοήτευση κάθε φορά

Του λέω εδώ και ένα μήνα να έρθει στην καινουργια μου δουλεια να με δει να με καμαρωσει να τον κεράσω καφέ παγωτάκι ότι θέλει. Ένα μήνα ακουω όλου του κόσμου τις δικαιολογίες και ολο αύριο και αύριο. Βαριέται να ξεσηκώσει τον απαυτο του από τον υπολογιστή να ερθει να δει τη γυναίκα του. Κλασσικα τον παίρνω σημερα τηλ να δω αν θα έρθει καινουργια δικαιολογία του λέω πες απλα ένα ναι ή ένα όχι. Θέλει να πάει να δει ένα φίλο του και τον νοιάζει μόνο αν θα του κρατήσω μούτρα. Τα συναισθήματα μου προφανώς όχι. Παντα όλοι οι άλλοι προηγούνται και η γυναίκα του τελευταία. Του είπα να μην έρθει καν ούτε σημερα ούτε αύριο ούτε γενικα , να μην μπει στον κόπο, το παραθυρακι εκλεισε μετα απο ενα μηνα.Μου είπε ότι ψάχνω αφορμή σε ότι κάνει να του την πω. Μετα απο ενα μήνα δεν λέγεται αφορμή έλεος πια. Την αδιαφορια μού μεσα. Και ολο αυτο το βαφτισε κατα οπως τον βολευει το δικαιωμα της ελευθερης επιλογης.
7
 
 
 
 
σχόλια
στενάχωρο μεν αλλά να σου πω την αλήθεια και εγώ στη δική μου σχέση έτσι ήμουν. Δεν είναι οτι δεν την αγαπούσα όμως. Μερικές φορές στις σχέσεις οι άνθρωποι δείχνουν την αγάπη τους διαφορετικά απο ό,τι θέλουμε εμείς. Πχ. αυτό που για σένα είναι πολύ σημαντικό και απόδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος δεν είναι για τον άλλο και το αντίστροφο. Κοίτα για άλλα σημάδια απόδειξης ενδιαφέροντος και αγάπης. Αν τα βρεις, όλα καλά και μη σκοτίζεσαι για αυτό που μόλις έγραψες. Αν δε τα βρεις, τότε άρχισε να αναρωτιέσαι για το βάθος της σχέσης σας και των αισθημάτων του.
όχι δεν πιστεύω, πως θα το έκανα για άλλη. Απλά για εμένα, πολυ δουλεύει ο άλλος δεν είναι σημαντικό. Κάποιες φορές με ενοχλεί να μου λένε και την καθημερινότητά τους στη δουλειά. Αυτά τα καθημερινά που για όλους είναι απλοδειξη ενδιαφέροντος για εμένα ήτα απλά χάσιμο χρόνου. Όμως πχ. σε περίπτωση που αρρώσταινε ή ένιωθε χάλια ψυχολογικά ήμουν πάντα εκεί. Αυτό για εμένα ήταν απόδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος. Στο τέλος χωρίσαμε, απλά δεν μπορολυσε να καταλάβει, πως σε μια σχέση λειτουργούσα διαφορετικά από ο,το ήθελε εκείνη και προσδοκολυσε απο εμένα.
Αλλά πράγματα που επίσης θα τα θεωρούσες εσύ ασήμαντα και χάσιμο χρόνου βλέπε ελεύθερος χρονος υποχρεώσεις κρεβατι κτλ αλλα εκείνη θα τα εβλεπε σημαντικα
Scroll to top icon