ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2018 | 17:36

Γυναίκες, τι συμβαίνει επιτέλους;!

Καταρχήν να πω οτι είμαι γυναίκα και πραγματικά απορώ με αρκετές απο τις γυναίκες που κυκλοφορούν εκεί έξω. Δικαίωμά τους να κάνουν οτι θέλουν αλλά έχω κάποιες απορίες. Όταν αγοράζετε 4-5 φορέματα, 5-6 ζευγάρια παπούτσια, και άλλες τόσες μπλούζες ή παντελόνια ή αξεσουάρ σε κάθε σεζόν και φυσικά να μην ξεχάσω και προϊόντα μακιγίαζ, μπορεί να μου πει κάποια πότε προλαβαίνετε και τα φοράτε; Δηλαδή κάθε μέρα και με διαφορετικό ντύσιμο, που οκ αυτό δεν το λες και κακό. Ή το οτι καθημερινά είστε στην τρίχα απο θέμα μαλλιών και μακιγιάζ, που την βρίσκετε αυτήν την όρεξη και το κάνετε;Το έχω συζητήσει με άνδρες φίλους μου και εχω ακούσει 3 ειδών διαφορετικές απόψεις: κάποιοι λένε οτι δεν τους ενδιαφέρει αρκεί να είναι όμορφη και περιποιημένη, κάποιοι άλλοι οτι επιβάλλεται να τα κάνει όλα αυτά μια γυναίκα αν θέλει να την προσέξει κάποιος άνδρας ή να κρατήσει κάποιον άνδρα δίπλα της και κάποιοι άλλοι οτι απεχθάνονται αυτές που ασχολούντε καθημερινά με την εξωτερική τους εμφάνιση.Εγω είμαι το ακριβώς αντίθετο και απο άποψη οικονομική αφού δεν έχω την ευχέρεια να είμαι καθημερινά στα μαγαζιά για να αγοράζω νέα ρούχα αλλά και απο χαρακτήρα αφού βαριέμαι αφάνταστα.Να πω την αλήθεια, όταν βλέπω και εγω γυναίκες εκεί έξω που είναι στην τρίχα, τις κοιτάω και μερικές φορές θέλω να το κάνω και εγω αλλά δεν μπορώ να το κάνω επειδή μετά θα είμαι μια άλλη.
12
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως έχεις την αντίληψη οτι δε θα είσια αρκετά έξυπνη αν περιποιείσαι? Η ζωή είναι μικρή και για κάποιους η μόδα και η περιποίηση είναι μια απ τις χαρές της ζωής. Η γνώμη των αντρών που ρώτησες θα μπορούσε να σε απασχολεί μόνο αν τους βλέπεις ως υποψήφιους γκόμενους (ώστε να ταιριάζουν οι κοσμοθεωρίες σας).
Πολλές φορές οι αγορές ρούχων και αξεσουάρ ανεβάζουν τη διάθεση, τουλάχιστον εγώ σε εμένα αυτό παρατηρώ- αν και διαρκεί λίγο. Γενικά χαίρομαι να προσέχω το ντύσιμό μου και θέλω να το κάνω όσο (α) είμαι ακόμη νέα (β) έχω όρεξη (γ) το απαιτεί η δουλειά μου και το σηκώνει η τσέπη μου. Σου δίνει και κάποια παραπάνω αυτοπεποίθηση. Κακώς βαριέσαι να ασχοληθείς πάντως και μπορείς να το κάνεις και χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Το κακώς το λέω γιατί φαίνεται να σε "τρώει" και επίσης φάινεται να το συνδέεις με την προσοχή (ή μη) που λαμβάνεις από το άλλο φύλο. Η εμπειρία μου μου λέει ότι οι πιο πολλοί άντρες μένουν στο θέμα της εμφάνισης (δυστυχώς), άρα αν σε ενοχλεί τόσο αυτό κάνε κάτι.
Εγώ θα συμφωνήσω με τις απορίες της εξομολογουμενης. Βέβαια, μια απάντηση την έχω πρόχειρη νομίζω. Μερικές έτσι κάνουν μέχρι να βρούνε άντρα, μετά αφήνονται και τους φταίνε όλα εκτός από τον εαυτό τους.Η άλλη κατηγορία είναι αυτές που εργάζονται π. χ. σε τράπεζα και πρέπει κάθε μέρα να είναι στην τρίχα. Πάντως, πριν από πολλά χρόνια είχε πει στη μητέρα μου ένας συνάδερφος της (για τη συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών) ότι δεν είναι να τις παντρευτείς γιατί είναι πολυεξοδες.
Έχουν τον χρόνο, έχουν την διάθεση και έχουν την θέληση. Εσύ όχι. Βαριέσαι λες. Όλα, δεκτά. Επιπλέον, η αναφορά σου στις απόψεις των αντρών για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των γυναικών, έχει μια αφελή και ολίγον κουτοπόνηρη προσέγγιση. Θα το αποδώσω στο μικρό της ηλικίας. Προσωπικά, δε με απασχολούν διόλου οι απόψεις αντρών ΚΑΙ γυναικών σε ότι αφορά τα ενδυματολογικά μου, αν σε βοηθά κάπου.
Λευτεριά στους ανθρώπους. Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει αν δεν ενοχλεί τον διπλανό του. Ας βλέπει, αγοράζει, ζει, τρώει, ακούει ο καθένας ό,τι θέλει.Κι εσύ μια χαρά είσαι και όσες αγοράζουν πολλά ρούχα το ίδιο. Ο καθένας κάνει ό,τι θεωρεί σωστό για τον εαυτό του.
Κοίτα εσύ να είσαι αυτή που θες. Να ντύνεσαι και να περιποιησε τον εαυτό σου όπως θες. Και άσε και τους άλλους να κάνουν ο, τι θέλουν. Ούτε σε ενδιαφέρει ούτε σε επηρεάζει σε κάτι. Εμένα δεν μου άρεσε αυτό το "επιβάλλεται να τα κάνει όλα αυτά μια γυναίκα για να την προσέξουν". Από ποιον ακριβώς επιβάλλεται;
Η καθε γυναικα ντυνεται, βαφεται και περιποιειται οπως θελει και οπως αισθανεται ανετα, οι αποψεις των ανδρων που συμπεριελαβες τις θεωρω ασχετες με το θεμα. ''Να πω την αλήθεια, όταν βλέπω και εγω γυναίκες εκεί έξω που είναι στην τρίχα, τις κοιτάω και μερικές φορές θέλω να το κάνω και εγω αλλά δεν μπορώ να το κάνω επειδή μετά θα είμαι μια άλλη. Πηγή: www.lifo.gr''Οπως λεει ο λαος δεν κανουν τα ρασα τον παππα, δηλαδη δεν θα αλλαζει ο ευατο σου αν θες να αλλαξεις στυλ κτλ.
Από τη στιγμή που μπορούν και το κάνουν και δεν ενοχλούν κανέναν, δεν νομίζω να σου κλέψανε και τα λεφτά, γούστο τους. Εσύ δεν μπορείς πάλι καλά κάνεις αν είναι αυτό που επιθυμείς και σε εκφράζει.
Scroll to top icon