ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2018 | 00:19

Μπλεξιμο....

Φιλοι μου θελω τη γνώμη σας! Υπάρχει κάποιος ή κάποια που διεκδικουσε για καιρο ενα ατομο του εδειχνε τα συναισθήματα του και τελικα ειχε happy end ολο αυτο παρα το οτι εκείνος εδειχνε αδιάφορος στην αρχη? Και έλεγε Πώς δεν ήθελε επανασυνδεση? Χωρίσαμε γιατι ειχε αλλες προτεραιότητες και δεν μπορουσε , εγω τωρα εκδηλωνομαι συναισθηματικα , αλλα εκεινος μου λεει Πώς ειμαι δεδομενη.ομως επαφή κραταει
5
 
 
 
 
σχόλια
Οι σχεσεις που εχω δει να κρατανε γυρω μου κ μιλαω για χρονια οχι μηνες,ειναι αυτες που οι ανθρωποι θεωρουν τον ανθρωπο τους δεδομενο.σχεσεις που τις ζω οχι ακουσα.σχεσεις που δεν κανουν τσαλιμια.τι παθαινουν οι ανθρωποι με τη λεξη δεδομενος...δεν καταλαβα ποτε.σαν κοκκινο πανι ειναι.Σε καποιον που με θεωρει δεδομενη θα ελεγα καλο δρομο κ να βρεις μια που να μην ειναι!Οσο για εσενα αν αισθανεσαι δεδομενη κ σε ενοχλει σου ευχομαι να νιωσεις τη χαρα του να εισαι δεδομενη.κ το αντιστροφο φυσικα.
Πόσο σωστα είναι όσα λες! Συμφωνω απόλυτα, απλά δυστυχώς πολλοί ανθρωποι θεωρουν ότι αν είσαι δεδομένη, αυτό σημαίνει ότι μπορουν να αδιαφορούν και να σε πατανε. Από τα να προσποιούμαι ότι δεν εχω δεθει με τον άλλον, 1000 φορές να το δείχνω και αν φερθει ασχημα να σηκωθω να φυγω παρα το όλο θεατρο. Καταλαβαινεις πιο γρηγορα με τι ανθρωπο εχεις να κανεις ετσι.
Μα ναι!Ποσος χρονος χαμενος..οχι μη τηλ...οχι μη στειλω..μη χαρισω...μη μη...μη πιστεψω τιποτα...κ μετα καπως ετσι χανονται κατι μηνες...μη πω κ χρονια!Κ αμα δε δεθεις κ καποιες φορες συναισθηματικα τι καταλαβες απ αυτη τη ζωη?
Θεωρώ ότι το να δειχνεις τα συναισθηματα σου σε προστατευει. Αν πχ εσυ μου κανεις κατι και σου δειξω οτι στεναχωρηθηκα , αν με νοιαζεσαι θα το διορθωσεις, αν βαριεσαι να ασχοληθεις, θα κρινω οτι δεν μου κανεις και θα φυγω πριν προλαβω να δεθω κι αλλο. Τα λες πολυ καλα παντως. Το εχω κανει αυτο το λαθος αρα ξερω ποσο μπουρδα ειναι.
Υπάρχει κάποιος ή κάποια που διεκδικουσε για καιρο ενα ατομο του εδειχνε τα συναισθήματα του και τελικα ειχε happy end ολο αυτο παρα το οτι εκείνος εδειχνε αδιάφορος στην αρχη? Πηγή: www.lifo.gr Φυσικά και υπάρχει! Αλλά όταν έχεις χωρίσει, μην ελπίζεις σε αυτό. Ο πρωήν ξέρει ποια είσαι και πως ειναι να εχει σχεση μαζι σου και εκανε τις επιλογες του. Σου προτείνω να πάψεις να ασχολείσαι και όταν σε κυνηγησει γιατι αυτο θα κανει οταν νιωθει οτι χανει την καβατζα του να μην ενδώσεις.
Scroll to top icon