ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2018 | 22:48

Γάμος

Υπάρχει περίπτωση ένας άντρας 47 χρονων να λέει ότι δεν έχει παντρευτεί επειδή ήθελε να παντρέψει πρώτα την αδερφή του, αλλά τελικά κ αυτή δεν παντρεύτηκε? Μπορεί να λέει αλήθεια?
6
 
 
 
 
σχόλια
Παιδιά μη γελάτε. Υπάρχουν άτομα που σκέφτονται ακόμη έτσι.Συγκεκριμένα ο ξάδερφός μου είναι έτσι και δεν παντρευόταν μέχρι να "παντρέψει" την αδελφή του. Ήταν αρραβωνιασμένος και με το που παντρεύτηκε η αδελφή του παντρεύτηκε και αυτός.Προσωπικά το θεωρώ γελοιότητα. Κάποτε είχε μια λογική λόγω της θέσης της γυναίκας στην κοινωνία, πλέον είναι ένα κατάλοιπο με ταμπελίτσα "παράδοση". Σκατούλες δηλαδή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιοι δεν ενστερνίζονται ακόμη αυτό τον τρόπο.Εξ., είσαι η μόνη που μπορεί να κρίνει αν λέει μπαρούφες για να αποφύγει έναν πιθανό γάμο με σένα ή όντως το πιστεύει. Αν είναι ένας κατά τα άλλα παραδοσιακός άνθρωπος, είναι πολύ πιθανόν να ισχύει. Αν όμως δεν είναι, τότε οι πιθανότητες τείνουν ότι είναι δικαιολογία.
Scroll to top icon