ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.6.2018 | 13:13

Δεν ξέρω τι να κάνω..

Αρκετά χρόνια σχέσης. Τελευταία έχει γίνει πολύ πιεστικός και κτητικός.. Έχει θέμα με την παρέα μου και με μια φίλη μου συγκεκριμένα. Την βρίζει συνέχεια. Με βρίζει και εμένα , ζητάει συγνώμη , το ξανακάνει και όλο αυτό έχει γίνει 2-3 φορές απο την αρχή της χρονιάς για λόγους ανώριμους και γελοίους.. του τύπου «δεν μου απαντας τα μηνύματα, έχεις κλείσει την συνομιλία για να μην φαίνεσαι μέσα» και μετά έρχονται οι επιθέσεις του τύπου «βρηκες άλλον μωρή; ε βέβαια με τετοια πουτ@να φίλη τι να περιμένω, μόνη σου θα μείνεις με αυτές». Όλη αυτη η επίθεση για το γράψιμο που ονομάζει εκείνος.. Εχουμε σχέση απο απόσταση. Ακύρωσε τις διακοπές χωρίς να με ρωτήσει. Δεν ξέρει για την άδεια εαν θα πάρει... Είναι και άλλα δεν θα τα αναφέρω όμως γιατί θα γίνω κουραστική.. Την γνώμη σας θέλω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρεις πως δεν είναι λογικά , ο τύπος μαλακας με ολα τα παρελκόμενα. Να χωρίσεις, να βρεις την ησυχία σου. Παιδιά λέμε να ανεχόμαστε τα ελαττώματα των άλλων αλλά αυτο δεν είναι ετσι ειναι κάτι σκληρό. Εκτιμηστε λίγο καλύτερα τον εαυτό σας.
Scroll to top icon