ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2018 | 23:21

Το πρόβλημα μου

Λοιπον, ειναι καποια πραγματα που δεν μπορεις να πεις με τις φίλες σου, πολύ απλα γιατι δεν θες να φανεις αδυναμη... Εχω να κανω σχεση 3 χρονια... Δεν ειναι οτι μεγαλωσα πολυ, ισα ισα, ουτε 30 δεν ειμαι... Απλα ερχονται φορες που νιωθω τη ζωη μου αδεια. Συνεχεια τρεχω να κανω το καλυτερο με τη δουλεια μου και ολα τα αλλα ερχονται δευτερα... Αλλα κι εσεις οι αντρες βρε παιδι μου, νιωθω οτι ειστε απομακροι... Μπορει να κανω λαθος κι εγω, δεν ξερω... Δεν ανηκω στην κατηγορια που θα κανω εγω το πρωτο βημα. Δυο φορες το δοκιμασα και οι επιλογες μου ηταν κακες. Δεν μπορει καποιος να με διεκδικησει κι εμενα; Ακομη κι αν συναντω καποιον πρώτη φορα, πολλοι δείχνουν ενδιαφερον - φιλικο ή ερωτικο - αλλα ολοι μενουν απομακροι... Ποσο δυσκολο ειναι να ανοιχτειτε σε μια κοπελα που μολις γνωριζετε; Τοσο σημαντικες ειναι οι ισορροπιες που πρέπει να κρατησετε? Ξαναλεω οτι μπορει να ειμαι κι εγω καπως σοβαρη, αλλα γιατι η σοβαροτητα και τα μετρημενα λογια να ειναι αιτια αποστασιοποιησης; Θέλω πολυ καποιον που να με κανει να νιωσω μοναδικη... Ειναι τοσο δυσκολο αυτό...;
5
 
 
 
 
σχόλια
Ποσο δυσκολο ειναι να ανοιχτειτε σε μια κοπελα που μολις γνωριζετε; Πηγή: www.lifo.grΠανδύσκολο. Όπως είναι δύσκολο και σε μια γυναίκα να ανοιχτεί στους άντρες.Δεν είναι θέμα φύλου. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες και πολύπλοκες.Σου εύχομαι πάντως να βρεις αυτό που ψάχνεις.
Αρχίζω με το ότι δεν φαίνεσαι αδύναμη επειδή επέλεξες να μην κάνεις σχέση για 3 χρόνια..Και συνεχίζω..Είμαστε απόμακροι, ο καθένας για τους λόγους του, τους οποίους θα στους παραθέσω: Κάποιοι απλά δεν το έχουν με το να γνωρίζουν κάποια έξω, να πάνε δηλαδή να μιλήσουν. Κάποιοι έχουν δοκιμάσει και έχουν φάει τα μουτρα τους (βλέμμα κ παιχνίδι όλη νύχτα κ όταν πάνε να μιλήσουν τρώνε ένα άκυρο δίχως αύριο). Κάποιοι όντως σκέφτονται τις ισορροπίες, δε ξέρω ποιες είναι αυτές μη σου πω ψέματα. Κάποιοι απλά δε σε γουστάρουν πολύ κ γι'αυτό δε το συνεχίζουν (μη παρεξηγεισαι, συμβαίνει σε όλους μας, ανεξάρτητα από το φύλο)Τελοσπαντων, δεν υπάρχουν σταθερές ή πεπατημένες..Αν σου αρέσει κάποιος, κάνε ένα βήμα,δεν χάλασε ο κόσμος.Και αν δε θες να κάνεις το βήμα, άνοιξε τους κύκλους σου να γνωρίσεις άτομα από κοινούς γνωστούς, ώστε να είναι ήδη σπασμένος ο πάγος.Δε ξέρω αν βοήθησα ή σε έμπλεξα παραπάνω!Να θυμάσαι πως ούτως ή άλλως εισαι μοναδική και κανένας δε μπορεί να στο στερήσει αυτό.. (:
Κανείς δεν θα σε κάνει να νιώσεις μοναδική από την πρώτη στιγμή και όχι όλοι, μακάρι να έρθει στη ζωή σου κάποια στιγμή και να το νιώσεις. Μάλλον φαίνεσαι αδιάφορη προς αυτούς και δεν θέλουν να επιμείνουν. Ίσως να μην είσαι φλερτι. Αν δείχνεις πχ τη σοβαρότητα όπως όταν είσαι στην εργασία σου ο άλλος ούτε να αφεθεί μαζί σου μπορει, ούτε να κάνει φλερτ. Γίνε πιο δεκτική στα αστεία, τσαλακώσε τον εαυτό σου και γιατί όχι κάνε την πρώτη κίνηση και ας φας τα μούτρα σου.
Scroll to top icon