ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2018 | 16:19

Συναισθήματα, λέξεις και πραγματικότητα

Αυτό που βλέπω από πολλές εξομολογήσεις είναι ανθρώπους που πληγώνονται και απορούν επειδή το ταίρι τους τους είχε πει κάποτε ότι θα τους αγαπάει για πάντα, ότι είναι ο άντρας/ γυναίκα της ζωής του, ότι δεν θα τους εγκαταλείψει ποτέ αλλά μετά το χωρισμό αποδεικνύεται ότι όλα αυτά ήταν αρλούμπες. Ίσως να μην ήταν, ίσως απλά να εξέφραζαν το συναίσθημα της στιγμής. Τα συναισθήματα δεν είναι πάντα σταθερά και αλλάζουν. Εδώ το μυαλό μας αλλάζει, κάποιοι παθαίνουν άνοια, κάποιοι τρελαίνονται. Υπάρχει και η παντοτινή αγάπη, αλλά αυτή αποδεικνύεται στο τέλος μόνο και τείνει να γίνεται όλο και πιο σπάνια λόγω του καταναλωτισμού της εποχής που έχει περάσει και στις ερωτικές μας σχέσεις. Τα άλλα ενώ μου αρέσει κι εμένα να τα ακούω από το σύντροφό μου (και τα αποζητώ γιατί κάνουν τη ζωή πιο γλυκιά) πλέον έχω στο πίσω μέρος του μυαλό μου ότι μπορεί να μην ισχύουν στο τέλος. Αλλά έχουν την αξία τους για όσο ο άλλος τα νιώθει και τα εννοεί.
3
 
 
 
 
σχόλια
Θέλουμε να δοκιμάσουμε από όλα, μια σχέση και ένας άνθρωπος δεν αρκεί. Αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους και τις σχέσεις σαν προϊόντα που συλλέγουμε ή που χαζεύουμε στις βιτρίνες (βλέπε social media).
Nαι έχεις δίκιο,απλά να θυμάσαι ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι ευτυχώς .Όσον αφορά τα συναισθήματα εννοείται ότι πάνε κ έρχονται ,αυτό δε σημαίνει όμως ότι ήταν και ψεύτικα .Αλλάζουν οι καταστάσεις αλλάζουν και τα συναισθήματα εν καιρώ ,αυτό όμως δε σημαίνει και ότι δεν υπήρξαν .
Scroll to top icon