ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2018 | 12:48

Τελικα

Τελικα μπορει να μας ενθουσιαζει μια ομορφη εμφανιση αλλα αυτο που μας κερδιζει ειναι η ομορφη συμπεριφορα,ο ψυχικος κοσμος και το ποσο μας νοιαζεται καποιος.
10
 
 
 
 
σχόλια
Αυτά κερδίζουν την εκτίμηση, την ευγνωμοσύνη μου αν πιθανώς αλλά αν δεν υπάρξει χημεία και έλξη δεν και ανάγκη να γίνω δοτική απέναντι στον άλλον, δεν αρκούν. Δε νομίζω ότι αρκεί να μας ξεχωρίσει ο άλλος, πρέπει να τον ξεχωρίζουμε κι εμείς. Υ.Γ. Ο άλλος πώς ακριβώς και γιατί ξεκίνησε να μας δείχνει το νοιάξιμό του; Κάποιο κλικ δεν του κάναμε; Το να περνάς όμορφα είναι συνδυασμός καλής συμπεριφοράς και χημείας σε όλα τα επίπεδα, όλα τ'άλλα είναι ελλειπή.
Η εμφάνιση είναι το πρώτο κριτήριο για να κάνουμε κάποια γνωριμία. Όλοι καταβάθος αυτό κοιτάμε πρώτα και δεν είναι καθόλου ρηχή μία τέτοια λογική. Αν δεν μας ελκύει ο άλλος/ η άλλη εμφανισιακά, δεν επιθυμούμε αυτομάτως να μάθουμε και το ποιον του. Όταν μας ελκύει ένα άτομο και έχει μαζί και καλό και ποιοτικό χαρακτήρα, τότε νιώθουμε ικανοποιημένοι με την επιλογή μας.
Με κίνδυνο να φανώ κάπως...δε θυμάμαι ποτέ να με κέρδισε κάποιος μόνο λόγω συμπεριφοράς +όχι κάποιος με συνδυασμό ομορφιάς +συμπεριφοράς...
Scroll to top icon