ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2018 | 00:16

Αρκετά

Που λέτε γύρισα από συναυλία Arctic Monkeys και πήγα να πω ένα γειά σε μια φίλη σε ένα μαγαζί στην Κολοκοτρώνη. Πάω, λοιπόν, χαιρετάω και φεύγω. Όπως πηδάω στο πεζοδρόμιο για να περάσω το δρόμο με κοιτάει έντονα στα μάτια ένας τρελά περίεργος τύπος. Δεν δίνω σημασία, προχωράω.Έτσι κι αλλιώς νόμιζα πως πηγαίναμε σε αντίθετες κατευθύνσεις. Έλα όμως που άρχισε να με ακολουθεί. Άλλαξα πεζοδρόμιο, έκανα πως δεν τον έβλεπα και σχεδόν έτρεχα. Ήμουν χαλαρή όμως, επειδή ο ταξιτζής με περίμενε έξω από το ταξί και με το που τον αντίκρυσα, είκοσι μέτρα μακριά, φώναξα πολύ δυνατά "'Ήρθα". Ο τύπος εξαφανίστηκε εν ριπή οφθλαλμού. Θέλω να καταλήξω στο εξής: νιώθω θυμό για μια κατάσταση που ήταν δυνητικά επικίνδυνη. Θέλω να πω σε όλα τα κορίτσια να είναι έτοιμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και να τα διαβεβαιώσω πως δεν φταίμε εμείς. Ορισμένα άρρωστα μυαλά φταίνε. Δεν θα σταματήσουμε να βγαίνουμε, δεν θα σταματήσουμε να νυχτοπερπατάμε, δεν θα είμαστε δέσμιες μια πανταχού παρούσας απειλής. Χώστε μπουνιές, βάλτε τις φωνές, ρίξτε σπρέι πιπεριού, κάντε μηνύσεις, τρέξτε, αλλά μην κάνετε πως ήταν ιδέα σας. Δεν θα φοβηθούμε τα πεινασμένα σκυλιά, αυτά πρέπει να φοβούνται εμάς και το φίμοτρο που θα τους βάλουμε.Π.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πολλές φορές σκέφτομαι ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα. Τι Μ****ς που είμαστε οι άντρες. Γιατί μια κοπέλα να μην μπορεί κυκλοφορήσει μόνη της το βράδυ; Γιατί να μην μπορεί να φορέσει ότι θέλει χωρίς να δέχεται παρενόχληση; Δεν υπάρχει ισότητα των δύο φύλων δυστυχώς. Εγώ μπορώ σήμερα το βράδυ χώρις φόβο να πάω μόνος για βραδινό μπάνιο σε μια ερημική παραλία χωρίς να με ενοχλήσει κάνεις. Θα έπρεπε να είναι το ίδιο εύκολο και για τα δύο φύλλα.
Σαν θεωρία καλά τα λες, αλλά καλό είναι να παίρνεις κάποιες προφυλάξεις όχι να ζεις με φόβο αλλά να προσέχεις. Σε κεντρικά σημεία πας μόνη σου (όπως έκανες άλλωστε) αλλά σε λιγότερο κοσμικά μέρη είναι καλό να έχεις κάποιον μαζί σου. Έχω φίλες που πάνε από στενά και στενάκια μόνες τους βραδιάτικα... Είναι άσχημο που όταν είσαι γυναίκα δεν μπορείς να το κάνεις, αλλά μου φαίνεται παρακινδυνευμένο.
Απλά έπαθα το ίδιο χθες Εγώ συνηθίζω να γυρνάω μόνη σπίτι και είναι λίγο σκοτεινά άλλα Όχι πολύ μακρυά από το κέντρο και ευτυχώς έτυχε χθες να είμαι με τον φίλο μου απλά είχαν σταματήσει το αμάξι δίπλα μας έβγαλαν το κεφάλι τους απέξω και κοιτούσαν περίεργα ευτυχώς μετά είπαμε να αλλάξουμε δρόμο για να αποφύγουμε αυτο που θα γινόταν και ακούσαμε να ανοίγουν τις πόρτες και να λένε διάφορα γιατί όμως γιατί πρέπει να φοβάσαι να βγαίνεις έξω αυτοί οι τύποι έχουν τόσο θράσος ακόμα και με τον φίλο μου μπροστά δεν θα είχαν θέμα να κάνουν κάτι με τα από αυτο φοβάμαι να πάω σπίτι μόνη
Scroll to top icon