ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2018 | 22:41

Νομίζω ότι σήμερα το τερμάτισα

Με πιάνει 1-2 φορές το χρόνο η περίφημη μέρα της γουρουνιάς.Τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθούσε αυτή την ημέρα.Ξεκινησα με 2 φρυγανιές ολικής,καφέ και κατά τις 11 με κέρασαν γλυκά.Αφησα το φρούτο κατά μέρος να το φάει η μαρμάγκα και βούτηξα ένα παγωτίνι, μετά άλλο ένα γιατί περίσσευαν και μας τα μοίραζε η κοπέλα.Φτάνω σπίτι και τρώω ένα ροδάκινο, μην μου λείψουν κα οι βιταμίνες, φτιάχνω 2 σουβλακόπιτες πίτσα, τρώω παγωτό με βύσσινο, μετά τρώω παγωτό με σοκολάτα σιρόπι, χθεσινο μοσχάρι με ρύζι-ήταν λιγο-γαριδάκια που μου είχαν αφήσει τα ανίψια μου την περασμένη βδομάδα, φρυγανιές με μαρμελάδα βερύκοκο που έφερε η μητέρα μου μαζί με το βύσσινο, σοκολάτα κουβερτούρα που είχα από το Χριστούγεννα, μια λεμονίτα, 2 σιμέκο.Αν επιζήσω αύριο βλέπω να κάνω κανα τρίωρο διάδρομο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Φουσκωσα και μόνο που τα διάβασα. Που τα χωρεσες όλα αυτά άνθρωπε μου;;;;στείλε κανένα μήνυμα ότι ξύπνησες και είσαι καλά.Θα σε έχουμε στα υπόψιν παντος όταν θα κάνουμε εκκαθάριση ψυγείου.
Περισσότερο το έριξες στα γλυκά απο όσο φαίνεται και στο ότι έχει σχέση με βύσσινο...Χαχαχαχαχα!Δεν πειράζει... Δώσε πόνο!Τώρα θέλω και εγώ προφιτερόλ αλλά που να το βρω? Με έκανες να ζηλέψω με τόσα γλυκα!
Scroll to top icon