ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2018 | 11:48

Ταξιδι

Έιμαι στο εξωτερικό για διακοπές με δυο φίλους μου.Ο ένας από ότι έχω καταλάβει δεν έχει πολλά λεφτά και μας το είχε πει κιολας να κάνουμε όσο μπορούμε οικονομία στο θέμα εξόδων.Ακομα και στο θέμα φαγητού.Και ερωτώ εγω τώρα ρε παιδια,εφοσων δεν έχει πολλά λεφτά πιο το νόημα να μας προτείνει αυτός να πάμε εξωτερικό; Δεν θέλω να του πω κάτι και να χαλάσουμε εντελως τις διακοπές αλλά όταν έχεις πολύ χαμηλό badget δεν κλείνεις καπου ακριβά και μετά δεν έχεις ούτε να φας.Δεν ξερω αν γίνομαι κακός με αυτά που λέω,απλως αυτό νιώθω και ήθελα να ακούσω και την γνώμη σας.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αυτός μπορεί να μείνει στο δωμάτιο ή στο ξενοδοχείο ή ας πάει όπου μπορεί όσο εσείς πάτε κάπου "ακριβά".Γιατί το να χαλάει τις διακοπές σας επειδή θέλει να λέει ότι πήγε εξωτερικό είναι μεγάλη μαλακία.
Αν το γνωριζατε απο πριν γιατι δεν αλλαξατε τη διαμονη σας σε ενα πιο οικονομικο μερος; Ξερεις ταξιδια στο εξωτερικο μπορουν να γινουν και με ενα πιο χαμηλο κοστος και οταν ο φιλος μας εχει θεμα βοηθαμε και εμεις, φυσικα παντα με ενα οριο.
Μπορεί να έκανε κακή διαχείριση των εξόδων του και να έχει στριμωχτεί.Όταν ο άλλος ειναι φίλος, προσπαθήστε να σεβαστείτε αυτό που συμβαίνει κι αν έχετε την δυνατότητα κεράστε τον και κανα καφέ.Φίλος ειναι, δεν ειναι ξένος.
Scroll to top icon