ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2018 | 15:11

Δεν αντέχω θα χωρίσω

Κάθε φορά που του λέω πως θέλω να μου δείχνει πως με αγαπάει αρχίζει τα χάδια και τα φιλιά και θέλει να κάνουμε έρωτα. Δεν του παραπονέθηκα ποτέ πως έχω κάποιο πρόβλημα στο σεξ, είναι υπέροχος και τρυφερός στο κρεβάτι και το κάνουμε πολύ συχνά. Αλλά από εκεί και πέρα τίποτε μια φορά μου έχει πει πως έτσι δείχνει την αγάπη του στο σεξ. Μου έρχεται να τον ρωτήσω δηλαδή οι άλλοι άντρες που πέρασα μια νύχτα μαζί τους με αγάπησαν και ήταν καλοί εραστές; Τι σχέση έχει αυτό με την αγάπη; Του λέω πως θέλω να μου δείξει πως με νοιάζεται και δεν καταλαβαίνει αν είμαστε μόνοι μας και του το πω θα κάνει το ίδιο. Ποτέ όταν του το λέω δεν με έχει πάρει απλώς μια αγκαλιά το πάει αμέσως στο σεξ και όσο περνάει ο καιρός το αποφεύγω ενώ δεν φταίει το σεξ όλα τέλεια τα κάνει αλλά μπούχτισα. Μένουμε μαζί και εκτός από το κρεβάτι δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν τον νοιάζει να με ρωτήσει πως ήταν η μέρα μου αν έχω κάποιο πρόβλημα όπως όλοι, όλο λέει για τα δικά του και τον ακούω τα συζητάω αλλά εμένα ποτέ δεν μου δίνει σημασία. Και να του πω κάτι απαντάει μονολεκτικά δεν ασχολείται μαζί μου. Να κάνουμε μια αγκαλίτσα σαν ζευγάρι μια στις τόσες να μιλήσουμε ή να δούμε κάτι στην τηλεόραση. Καμία τρυφερότητα καμία κίνηση απολύτως τίποτε ή να μου πει μια καλή κουβέντα. Με βγάζει και παράξενη από πάνω μου λέει πως δεν μου κάνει κάτι κακό γιατί γκρινιάζω. Λες και αυτό είναι να έχουμε σχέση για να μην μας κάνει ο άλλος κακό και να είμαστε ευχαριστημένοι. Θα χωρίσω το αποφάσισα έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα αφού δεν καταλαβαίνει αλλά είμαι χαζή αφού τον έβλεπα τι την ήθελα την συγκατοίκηση. Όταν ο άλλος είναι 39 χρονών παίρνεις αυτό που βλέπεις δεν αλλάζει. Κανένας δεν αλλάζει αλλά πόσο μάλλον σε αυτή την ηλικία δεν είναι παιδάκι είναι ώριμος άντρας. Ξένοι άνθρωποι ξέρουν περισσότερα και ενδιαφέρονται περισσότερο για μένα από ότι ο σύντροφός μου.
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν έχουμε χρόνο για να τον σπαταλάμε με ανθρώπους που δεν μας αξίζουν, που δεν μας γεμίζουν ψυχολογικά, που δεν νιώθουμε όμορφα μαζί τους, που δεν σκαμε την χαμογέλαρα όταν τους βλέπουμε, που δεν μας περνουν μια τεράστια αγκαλιά να μας κοπεί η ανάσα... Έχεις φύγει, χθες!!!!
Κάτι σαν άτομο με asperger. Αυτοί οι ιδιαιτέρως ευφυείς τύποι που συναισθηματικά είναι παγοκολώνες, ακριβώς γιατί σ´αυτόν τον τομέα υστερούν, δεν βιώνουν εύκολα το δέσιμο.. το σεξ είναι άσχετο μ´αυτό για τους ίδιους οπότε μπορεί να παραμένει πάντα καταπληκτικό..Είναι κ αυτό μια εκδοχή :)
Δεν είναι συναισθηματικά παγοκολώνες τα άτομα που ανήκουν στο αυτιστικό φάσμα! Ούτε καν ο Sheldon που ανέφερες σαν παράδειγμα εννοείται πως βιώνει πολύ έντονα το δέσιμο. Υ.Γ. Η ταινία Adam νιώθω ότι σέβεται αρκετά το θέμα.
Scroll to top icon