ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2018 | 03:03

Η αρχή ειναι το ήμισυ του παντός.

Είναι πολύ όμορφο για μια γυναίκα όταν ένας άντρας την ξεχωρίζει και την διεκδικεί εφόσον και εκείνη του έχει δείξει πως ενδιαφέρεται. Πάντα θα θυμάμαι το πρώτο διάστημα της γνωριμίας μας και το ενδιαφέρον που μου έδειξε ο άντρας μου. Η πρώτη περίοδος σημαδεύει κατά κάποιον τρόπο και την συνέχεια. Αν κάποιος σε θέλει πραγματικά θέλει να μάθει τα πάντα για σένα και θέλει να δείξει τα συναισθήματά του με όμορφο τρόπο. Και η συνέχεια είναι ωραία αλλά αυτός ο καιρός όταν γνωρίζονται δυο άνθρωποι δεν ξαναγυρίζει και εκεί φαίνονται πολλά. Ένας άντρας αν δεν δείξει τότε αφοσίωση και δεν σου χαρίσει όσο χρόνο μπορεί και όλη του την προσοχή δεν θα το κάνει ποτέ. Στην αρχή καταλαβαίνει μια γυναίκα πόσο σημαντική είναι για έναν άντρα εμένα με φρόντιζε με κάθε τρόπο για να με κερδίσει και το κάνει ακόμη σήμερα. Μου στέλνει μηνύματα κατά την διάρκεια της ημέρας θυμάται να αγοράσει την αγαπημένη μου σοκολάτα και ξέρει ποια είναι τα λουλούδια και τα αρώματα που μου αρέσουν. Μου κάνει μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις μια επίσκεψη στο θέατρο ή μια απροσδόκητη απόδραση. Ότι του είχα πει στην αρχή που γνωριστήκαμε τα θυμάται όλα με ρωτούσε τι μου αρέσει να κάνω να βλέπω ή τι μουσική ακούω. Το ίδιο κάνω και εγώ, η αγάπη είναι ένα λουλούδι που θέλει συνέχεια προσοχή και πότισμα να το θυμόσαστε αυτό. Και οι άντρες να θυμούνται πως είμαστε κατά βάθος όλες πολύ ευαίσθητες και έχουμε ανάγκη να μας δείχνουν την αγάπη τους όσο και αν δείχνουμε πως είμαστε δυνατές και ανεξάρτητες.Αν θέλετε μπορείτε να σχολιάσετε ή να μιλήσετε μεταξύ σας και να πείτε τα δικά σας δεν με πειράζει :-)
5
 
 
 
 
σχόλια
Δίκιο έχεις, με μία παρατήρηση. Κι οι άντρες αυτό θέλουμε. Να νοιώθουμε ότι μετράμε. Για μας τους άντρες είναι ακόμα πιο δύσκολο, διότι όλο το σύστημα μας λέει να είμαστε δυνατοί και υπεράνω και να δείχνουμε αδιάφοροι, ενώ κατά βάθος λιώνουμε να μας πει η αγάπη μας μια γλυκιά κουβέντα.
Εννοείται,κι όπως είπες εύστοχα σ' ένα άλλο σου σχόλιο πρέπει να εξωτερικεύουμε τα θέλω μας και γενικά να επικοινωνούμε ξεκάθαρα με τον άλλον. Αν κάτι δεν έχει και μια αμοιβαιότητα και δεν κυλάει βέβαια κάπως πιο αυθόρμητα, δεν ξέρω πόσο καλό μπορεί να είναι στην πράξη.
Διαβάζοντας τα παραπάνω σκέφτηκα την πρώην σχέση μου και για ποσά έχω κάνει τα στραβά μάτια. Όλη η προσπάθεια στην αρχή ήταν από μένα, εγώ να προτείνω να βγούμε,εγώ να στείλω.. και επειδή απαντούσε ένιωθα σημαντική. Και πέρασαν τρία χρόνια,με χωρισε και τώρα καταλαβαίνω ότι ποτέ δεν ήμουν τόσο σημαντική. Ημουν η "καλή είναι", προσπαθούσα να αποδείξω την αξία μου. Τελικά έχεις δίκιο, όλα από την αρχή φαίνονται απλά κανουμε τα στραβά μάτια.
Και αν δεν χωρίζατε αλλά άφηνες πάνω του να προσπαθήσει μια φορά θα ήσουν : η-δεν-με-καλύπτεις-κι-όλο-εγώ-κάνω-κίνηση-πρώτος και θα έβλεπες πως ποτέ δεν ήταν όντως αμοιβαίο γιατί εσύ θα τα κανες επειδή τα ένιωθες κι εκείνος μόνο αν είχε ένα αποτέλεσμα που ήθελε. Αν μου επιτρέπεις, ακριβώς επειδή εσύ προσπαθούσες σε μια σχέση, δηλαδή έκανες τη δουλειά δύο ατόμων πέρα από τα συναισθήματα σου 'μεινε αναμνηστικό ενθύμιο κάποια διάβρωση. Πιστεύω όμως ότι οι δοτικοί άνθρωποι συνέρχονται και γίνονται στο τέλος( μη με ρωτήσεις πότε είναι :Ρ) γίνονται πιο δυνατοί και κάνουν καλύτερες επιλογές μετά κι ότι δε χάνονται.
Μακάρι συμπάθειά μου, το πότε ούτε εγώ ξέρω πότε είναι δυστυχώς. Ελπίζω σύντομα. Η διάβρωση που λες υπάρχει και είναι ο φόβος. Φόβος για τα επόμενα,για την μοναξιά,για το πισωγυρισμα. Αλλά ελπίζω το πάθημα να μου γίνει μάθημα :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon