ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2018 | 18:26

Οταν επιστρεφουν οι πρωην ...

Μερικοι απο εσας εκει εξω.. αφου δεν εχετε ξεπερασει τους πρωην σας και δεν ειστε ετοιμοι να μπειτε σε μια σχεση, γιατι δεν καθεστε λιγο μονοι σας να ξεκαθαρισετε το "μεσα" σας παρα μπαινεται με φορα στον επομενο κι οποιον παρει ο χαρος ;; Και μετα αρχιζουν οι αμφιβολιες και τα θελω χρονο να σκεφτω .. behave young people !
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν την πληρώνουν οι επόμενοι επειδή ΈΤΥΧΕ να πληγωθούν. Ίσα-ίσα όταν κάποιος σε πόνεσε πολύ δεν θα πρεπε να θέλεις να βάλεις κάποιον να περάσει όσα πέρασες; Άρα είναι ευαίσθητοι κι αισθηματίες μόνο όταν πατάνε εκείνους αλλά όταν το κάνουν αυτοί, φταίνε οι προηγούμενοι; Δεν λέω ότι λες αυτό απαραιτήτως, αλλά το σχόλιό σου επιτρέπει να βγουν τέτοια συμπεράσματα που για μένα δεν είναι καλό ν΄ανακυκλώνονται γιατί έμμεσα νομιμοποιούν σε πολλές συνειδήσεις τέτοιες συμπεριφορές. Υ.Γ. «Κυνηγέ, υποπτεύομαι γιατί σκοτώνεις τα πουλιά. Τα απωθημένα σου φτερά εκδικείσαι. [...] Ηρέμησε λοιπόν. Έχω κι εγώ ένα σωρό απωθημένους ουρανούς, μα δε σκοτώνω άστρα. (Εκρηκτικό πόρισμα) » Όπως το εξέφρασε μακράν καλύτερα η Δημουλά.
Ε τότε δεν θα έπρεπε να μείνει ούτε δείγμα του ανθρώπινου είδους Αθανασία. Τέλος πάντων, άμα θέλουν να πληγώσουν ας το κάνουν εκεί που τους πλήγωσαν όχι εκεί που μας παίρνει. Θρασυδειλίες.
Ναι βασικά δεν εννοούσα καθόλου αυτό αλλά οκ. Αυτό που είπες είναι προφανές θεωρώ.Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Όλοι φταίμε και είναι πολύ χαζό να ρίξεις το φταίξιμο μόνο στον άλλον.Τουλάχιστον εγώ έτσι σκέφτομαι. Οι άλλοι ας κάνουν ο, τι νομίζουν. Ας σκοτώσουν και άστρα. Εμένα με νοιάζει να χω τη συνείδηση μου καθαρή και αυτό θα επιτευχθεί αφήνοντας πισω καθετί που με εμποδίζει από την αλήθεια.
Scroll to top icon