ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2018 | 12:17

Συγκινήθηκα.

Οι γονείς μου είναι 25 χρόνια μαζί και 20 χρόνια παντρεμένοι, είναι ακόμα πολύ αγαπημένο και δεμένο ζευγάρι... Χτες το βράδυ βγήκανε για την επέτειο γνωριμίας τους, την οποία εκείνη είχε ξεχάσει εντελώς εν τω μεταξύ. Κάτι τέτοιο θέλω και εγώ. Δεν μιλάω απαραίτητα για το ρομάντζο, αλλά για κάποιον που θα θέλει να με κάνει χαρούμενη και θα θέλω να τον κάνω χαρούμενο όσα χρόνια και αν περάσουν. Επειδή λοιπόν έχω τέτοια ομορφα παραδείγματα, πιστεύω στον έρωτα , στην συντροφικότητα και στην αγαπή και αυτο δεν μπορει να μου το παρει κανεις. Θα ήθελα να πω ότι είσαι μαλάκας και να σε διαολοστείλω, αλλά θα αρκεστώ στο να πω οτι μάλλον δεν μου κάνεις, ούτε εσυ ούτε ο τρόπος που σκεφτεσαι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κι εγώ αυτό θέλω! Χαίρομαι που υπάρχουν τέτοια ζευγάρια κι αν μένουμε με άτομα που δεν έχουν το ίδιο σκεπτικό με μας χλωμό να τα βρούμε ή αν τα βρούμε να είμαστε σε θέση να τα αναγνωρίσουμε και να τα εκτιμήσουμε.
Scroll to top icon