ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.7.2018 | 00:26

Καλοκαιρι

Με χώρισε μετα απο μακροχρονια σχεση γιατι θα παει να δουλεψει σε νησι σε ενα καφε γνωστού του. Και δεν θελει να με κραταει..μου ειπε να μην τον περιμενω.. δεν εχει καμια τετοια απαίτηση. Νιωθει λεει χαμενος.. και δεν απαντάει ουτε σε μήνυματα μου ούτε σε κλήσεις..θελει να απομακρυνθουμε για να δει αν θα του λειψω..και ανεβασε μια φωτο απο τη δουλεια του και του γράφει μια απο κατω.. "greek lover" .. οσοι μπορειτε πείτε μου τι να κανω. Νιωθω χαλια..ζηλευω και Συνέχεια του στελνω αλλα μου λεει οτι δεν μου υποσχεται κατι αλλο πλεον και να προχωρησω γιατι εκεινος εχει εξηγηθει..τον σκέφτομαι Συνέχεια εκείνος παλι οχι. τωρα?
6
 
 
 
 
σχόλια
ΣΩΘΗΚΕΣ από έναν ανεύθυνο ¨άντρα¨, που αυτά θα σου τα έκανε ούτως ή άλλως, αργότερα. Όσο γρηγορότερα το καταλάβεις και πάρεις απόφαση να τον ξεγράψεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Πονάνε αυτές οι ιστορίες, αλλά είναι πανομοιότυπες και κοινότυπες και ξεκόβουμε από τέτοιους τύπους ΑΜΕΣΑ. Μην σκέφτεσαι τα χρόνια που ¨έχασες¨ μαζί του, γιατί εύκολότερα θα αναγνωρίζεις το επόμενο γαϊδούρι που τυχόν ¨θα είναι μπερδεμένος, δεν είναι για σχέση αυτό τον καιρό...¨, και τέτοιες αηδίες για να κρατάνε καβάτζες.
Τη φωτογραφία του στον τοίχο για βελάκια. Τα πράγματά του πυροφάνι και αντίο. Αν ισχύουν όσα περιγράφεις ο τύπος είναι απαράδεκτος. Αφού σε χώρισε και ειδικά σαν γαιδούρι, δεν καταλαβαίνω τι θέλεις ακριβώς!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon