ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.7.2018 | 11:42

ειναι δυνατον

εν ετει 2018 να υπαρχουν αντρες που ακομα ντροπιαζουν τις γυναικες για το μεγεθος του στηθους τους; οταν ημουν μικροτερη, γυρω στα 15, δεν ειχα κανενα προβλημα που ημουν φλατ, ισα ισα ενιωθα ομορφη και πως ειχα ενα high fashion λουκ, οπως η κεϊτ μος και αλλα τοσα μοντελα. ενιωθα πως συμφωνουσα με τα προτυπα της μοδας, καθως ειμαι και γενικα φυσει αδυνατη. ενιωθα πραγματικα ενταξει. δε με ενοιαζε. ημουν χαρουμενη στα 18 μου, εχουν αρχισει να γεννιουνται οι ανασφαλειες και να με επηρεαζουν πολυ γιατι βλεπω πως ολοι ξενερωνουν οταν με βλεπουν. και ξερω πως ειμαι ακομα σε ηλικια που τα αγορια κοιτανε "κωλο και βυζια" και ειναι φυσικο(;) να προτιμουν μεγαλα μεγεθη αλλα η απορριψη που τρωω λογω του στηθους μου ειναι γελοια. λες και ειμαι μονο τα βυζια μου. τυχαινει να ειμαι με παιδι που με βλεπει να κατεβαζω το σουτιεν και αυτοματως χανεται η λαμψη απο τα ματια του. και αυτο δεν εχει γινει 1 και 2 φορες μονο. εχει τυχει να μου εχουν πει μεσα στη μουρη πως "εχω δε γαμαω 10χρονα, οποτε ας το σταματησουμε". δεν μπορω να καταλαβω. πλεον δεν νιωθω ομορφη. πως μπορω να μεινω ανεπηρεαστη; εχει αρχισει να γεννιεται ενα μισος για αυτο που ειμαι. δεν μπορω να μην αφησω τη γνωμη των αλλων, οταν ειναι τοσο εντονη, να μη με επηρεασει. δεν καταλαβαινω γιατι δε δικαιουμαι να εχω μια ομορφη ερωτικη ζωη οπως οι αλλες γυναικες μου επειδη το cup μου ειναι Α. μεχρι λοιπον να βρω το ενα ατομο που θα με αγαπαει για αυτο που ειμαι (μεχρι να βρει καποια με μεγαλυτερο στηθος προφανως, γιατι φυσει ειναι πιο ερεθιστικο, ετσι δεν ειναι;), θα αρκεστω στις απορριψεις και στα ξενερωματα. λες και φταιω εγω. δεν αντεχω αλλο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Κοριτσάκι μου σε καταλαβαίνω αλλά μάλλον έχεις επηρεαστεί πολύ από άλλους (ίσως είναι τα υπόλοιπα της εφηβείας που λέμε) στην τελική ο μόνος που πρέπει να του αρέσεις είναι ο εαυτός σου. Αν είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου και βλέπεις τον εαυτό σου όμορφο, όμορφη θα σε βλέπουν και οι άλλοι (λίγο κλισέ αλλά, trust me, ισχύει). Κι αυτος που σου είπε τις βλακείες για τα 10χρονα, εκείνος είχε μυαλό 10χρονου, δεν υπάρχει λόγος να χαραμίζεσαι με τέτοιους.
Θα σου πω καταρχήν ότι μάλλον δίνεις πολλή σημασία στο θέμα. Ασχέτως τούτου, εσύ έχεις κάποιο ''ταμπού''; Λ.χ. να μην είναι ο άντρας φαλακρός ας πούμε; Δικαίωμα καθενός δεν είναι να έχει τις προτιμήσεις του;
Το κορμί σου είναι αυτό που είναι κι από ό,τι ανέφερες πάντα το αγαπούσες και το καμάρωνες! Αυτό είναι σπουδαίο και θα σε συμβούλευα να επικεντρωθείς σε αυτό! Αν δεν αρέσει σε έναν, δυο, τρεις το στήθος σου, δικαίωμά τους, ας πάνε να βρουν ένα μεγαλύτερο αφού αρέσκονται στο να επιλέγουν ανθρώπους με βάση κάποιο σωματικό χαρακτηριστικό τους. Κι εσύ αξίζεις κάποιον που θα σε βλέπει και θα νιώθει ότι είσαι η πιο όμορφη στον κόσμο, και δε θα άλλαζε τίποτα πάνω σου..! Υπομονή και αγάπη προς τον εαυτό σου! Σου εύχομαι τα καλύτερα!
Scroll to top icon