ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2018 | 08:35

Είμαι 2 μήνες με μια κοπέλα και την έπιασα

να μιλά με τον πρώην της, αυτός την θέλει ακόμα και τις στέλνει όλο αυτό το καιρό μηνύματα κτλ κτλ,αυτή ισχυρίζεται πως δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους και πως είναι πλέον μόνο φίλοι, τι να πιστέψω ????
7
 
 
 
 
σχόλια
Και να μην ήταν πρώην της- που αυτό το δυσχεραίνει κατά πάααααρα πολύ μεταξύ μας- αρκεί που της την θέλει αυτή ερωτικά επομένως δεν μιλάνε σε φιλικό τόνο. Μία φορά να μαλώσετε ή λίγο να ψυχρανθείτε, θα την παρηγορεί.
Πως αλήθεια όταν χωρίζεις από εκεί που μίλαγες κάθε μέρα με κάποιον και ίσως να υπάρχει και αγάπη, ξαφνικά σταματάς επικοινωνία; Μου φαίνεται δύσκολο και περίεργο. Από την άλλη πως μπορείς να μιλάς φιλικά με κάποιον που η συσχέτιση που είχατε ήταν ερωτικη; Τι δηλαδή πατιέται με τον χωρισμό ένας διακόπτης και ξαφνικα έχεις μόνο φιλικά αισθήματα; Το λογικό νομίζω ότι είναι να ξεκόβεις με τους πρώην, εστω για κάποιο διάστημα. Οκ είναι δυσκολο να χάνεις την αγαπη και την φιλία που σου εδινε ο πρώην, αλλά το να "φυγει" ο ερωτισμος κομματακι δυσκολο. Μιλησε της και πιστευω θα καταλάβεις. Ρωτα λεπτομερειες για το πως χωρισαν κιολας. Αν χωρισανε εξαιτίας των συνθηκων, ή επειδή την βαρεθηκε, ειναι πιθανο να τον θελει ακομα. Αν τον χωρισε αυτη, η της φερθηκε σκαρτα, ισως οντως ειναι μονο φιλικο, αλλά και πάλι οπως είπε το Φουρφουλο δεν ξερεις για ποσο.
Μπορεί όντως να μην συμβαίνει τίποτε ερωτικό μεταξύ τους. Αυτή τη στιγμή!Μοιραία όμως, το συνεχιζόμενο "φιλικό" πίρι-πίρι και ψηστήρι, θα οδηγήσει σε μια κατάσταση "έλα, να φρεσκάρουμε λίγο τις αναμνήσεις", με ότι εξέλιξη μπορεί να έχει αυτό.Εγώ στη θέση σου θα φρόντιζα να της θέσω, με αυστηρό τόνο, τα όρια μου ώστε και αυτή με τη σειρά της να αναλάβει τις ευθύνες της, για ότι πρόκειται να ακολουθήσει.
Scroll to top icon