ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2018 | 00:18

Τι αλλο ακουσω;

Το τελευταιο διαστημα ο φιλος μου δεν ειναι και τοσο καλα ψυχολογικα. Γενικα συζηταμε τα παντα και του εχω εξηγησει οτι οποτε νιωθει οτι χρειαζεται να μεινει μονος του μπορει να το κανει αλλα ο ιδιος μου εχει πει οτι τον βοηθαει να μιλαμε και να περναμε χρονο μαζι. Εχει φυγει απο το Σαββατοκυριακο για να παει για καποιες μερες στους γονεις του. Εε οπως ειναι φυσιολογικο του στελνω συχνα για να δω πως ειναι κλπ. Γυρναει η αλλη σημερα και μου λεει "Μην του στελνεις συνεχεια γιατι θα τον ξενερωσεις. Γραψτον και συ λιγακι.Θα σε θεωρει δεδομενη αν εισαι παντα εκει για αυτον." Λες και ειμαστε στο λυκειο ρε γαμωτο. Πραγματικα απορησα. Της εχω εξηγησει την ολη κατασταση εν τω μεταξυ.Εννοω ξερει ακριβως τι συμβαινει και αντι να με συμβουλευσει να τον υποστηριξω ακομα περισσοτερο τωρα που το χρειαζεται μου λεει αυτο.Μονο εγω το βρηκα τουλαχιστον χαζο; Της λεω "Τις εχουμε ξεπερασει αυτες τις βλακειες καιρο τωρα" και μου λεει "Ναι καλα μετα μην πεις οτι δεν στα ειπα". Εχω τις εγνοιες μου και ακουω και τις μαλακιες της αλλης.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν τον βοηθάς σε τίποτα απολύτως με το να τον σπαμάρεις μηνύματα ενώ έχει πάει να δει τους γονείς του.Αντίθετα αν έχει θέματα να σκεφτεί το μόνο που πετυχαίνεις είναι να του γίνεσαι φορτική.
Για ποιο λόγο μπλέκεις τρίτο άτομο στη σχέση σας; Άλλο το να πάρεις μια γνώμη όταν θα υπάρχει ανάγκη για ένα συγκεκριμένο ζήτημα, κι άλλο να κάθεσαι να λες τα της σχέσης σου σε τρίτους. Κακώς η φίλη σου ξέρει τόσα πολλά. Εφόσον στο έχει ζητήσει ο φίλος σου και νιώθει καλά με το να επικοινωνείτε, έτσι να κάνεις. Αλλιώς θα το πάρει ως αδιαφορία. Και μην την πολυσυμβουλευεσαι τη φιλενάδα. Κανείς δεν ξέρει τη σχέση σου καλύτερα από σένα.
Scroll to top icon