ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2018 | 21:06

Απελπισία

Νιώθω χάλια πραγματικά... Σπουδάζω κάτι το οποίο δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά επειδή έχει κάποια επαγγελματική αποκατάσταση και επειδή ήθελαν οι γονείς μου να καμαρώνουν για το ότι η κόρη τους είναι επιστήμονας. Νιώθω 4 χρόνια πως πήγαν χαμένα κανείς όμως δεν με ρώτησε τι πραγματικά θέλω. Λατρεύω να ασχολούμαι με το μακιγιάζ, τη μόδα, με θέματα διατροφής και fitness. Μακάρι να γυρνούσα το χρόνο πίσω, να σπούδαζα κάτι το οποίο ήθελα πραγματικά χωρίς να με ενδιαφέρει η γνώμη των γονιών μου χωρίς να με νοιάζει αν θα αρέσω στον κόσμο, γιατί κατάλαβα πως το πιο σημαντικό είναι να αρέσω πρώτα απόλα στον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι 25 χρονών πλέον και δυστυχώς νιώθω ότι είναι πια αργα, δεν ξέρω αν μπορώ να διορθώσω κάτι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Σιγά μην είναι αργά! Κυνηγήστε αυτό που θέλετε και μην αφήνετε το μυαλό σας να σας βάζει εμπόδια. Οι γονείς καμαρώνουν περισσότερο, όταν βλέπουν τα παιδιά τους χαρούμενα με τις επιλογές τους. Μην το σκέφτεστε άλλο, μη χάνετε άλλο χρόνο! Κάντε το τώρα. Είστε πολύ νέα κι έχετε όλο το καιρό να προσπαθήσετε και να πετύχετε σε αυτό ακριβώς που θέλετε.Κάθε δουλειά είναι δύσκολη. Αν όμως την αγαπάς ξεπερνάς τις αναποδιές ευκολότερα κι η ικανοποίηση που λαμβάνεις είναι ασύγκριτη. Από καρδιάς, καλή τύχη! Βουρ!!!
Scroll to top icon