ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2018 | 15:51

Σενάριο και προώθηση

Ηολλα παιδια! Θα ηθελα σοβαρες απαντήσεις. Λοιπον ειμαι φοιτήτρια και εχω κανει μια κοινωνική διαφήμιση με θεμα την ρύπανση των υδάτων. Την εκανα για μια εργασια στην σχολή μου και πηγε πολύ καλα! Ο βαθμός που πηρε ηταν 9 και οσοι την ειδαν την χαρακτηρισαν πολυ έξυπνη και πρωτότυπη. Γενικα παρατήρησα οτι αφησε εντυπώσεις. Δεν ειναι αλλη μια κλισε κοινωνική διαφήμιση. Το θεμα είναι οτι θελω να την προωθήσω και αν κατσει κιολας να βγαλω και λίγα χρηματα. Και μια σκεψη μιας ψωνισμενης φοιτητριας "πολυ θα μου αρεζε να το δω στην τηλεόραση " . Πιστεύω πολυ στην ιδεα μου ειδικα μετα τις κριτικές που δέχθηκε. Πως και που μπορω να την προωθήσω?
3
 
 
 
 
σχόλια
Ίσως να πήγαινες στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ή στην στέγη που γενικά τρέχουν διάφορα προγράμματα. Επίσης στις περιβαλλοντικές οργανώσεις που καμιά φορά έχουν budget για διαφήμιση. Καλή τύχη!
Scroll to top icon