ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2018 | 07:40

Κουραστικοί άνθρωποι

Εγώ συνήθως πέφτω σε ανθρώπους που αρχίζουν να μιλάνε για προβλήματα που έχουν ή που αντιμετώπισαν. Συνήθως όλοι λένε πως δεν καταλαβαίνει κανείς τι περνάνε, και καμιά φορά εννοούνε τους άλλους που λένε τα ίδια. Μπορούνε να μιλάνε με τις ώρες δεν τους νοιάζει αν σε κουράζουν. Νομίζουν πως είναι σε χειρότερη μοίρα από όλους, και κάνουν το ίδιο, ακυρώνουν των άλλων τα προβλήματα.Αν κάνεις τον κόπο να προτείνεις κάποια λύση θα σε αγνοήσουν ή θα πούνε πως το έχουν δοκιμάσει και δεν βοήθησε. Θα βρούνε κάποιον λόγο να την απορρίψουν. Για παράδειγμα είναι μια γυναίκα που την έχει αφήσει μετά από πολλά χρόνια γάμου ο άντρας της ενώ η ίδια όπως λέει δεν του έχει δώσει αφορμή. Αυτό έγινε πριν 5 χρόνια και εκείνη ακόμη συνέχεια τα ίδια λέει. Αν της πεις πως συμβαίνουν δυστυχώς και αυτά και πως πρέπει να φτιάξει τη ζωή της με κάποιον άλλον, εκείνη θα σου πει πως είναι όλοι το ίδιο και πως έτσι κι αλλιώς δεν την συγκινεί κανείς. Αν της προτείνεις να πάει σε ψυχολόγο θα σου πει πως δεν έχει χρήματα, αν της πεις συγκεκριμένα πως γίνεται και χωρίς λεφτά, θα σου πει πως ο ψυχολόγος δεν μπορεί να την βοηθήσει. Έτσι το πάνε ότι και να πεις. Ήταν μια γυναίκα που είχε ένα παιδί με σοβαρά προβλήματα υγείας και όλο έλεγε πόσο κουράζεται και πως δεν υπάρχει υποστήριξη από πουθενά. Είχα μια γνωστή μου που ήταν κοινωνική λειτουργός και αυτή της πρότεινε λύσεις ώστε να ξεκουράζεται χωρίς να πρέπει να πληρώσει. Μέχρι σήμερα λέει πως κουράζεται και δεν αντέχει άλλο αλλά δεν χρησιμοποίησε τίποτε από όσα της πρότεινε η γνωστή μου, ανάμεσα στα άλλα ψυχολογική υποστήριξη και να αναλαμβάνει κάποιες φορές το παιδί νοσοκόμα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό, να μιλάνε συνέχεια για προβλήματα που τα παρουσιάζουν άλυτα αλλά δεν θέλουν να τα αλλάξουν. Εμένα αυτοί είναι οι άνθρωποι που με κουράζουν πάρα πολύ και τους αποφεύγω όσο μπορώ, αλλιώς σε πέντε λεπτά νιώθω πολύ μίζερα και πέφτω στα πατώματα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Όχι να τους αποφεύγεις, όσο μπορείς... Να...τους αποφύγεις, μια για πάντα!Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι, οι οποίοι τη στιγμή που σου εξιστορούν " τα όσα τραβάνε" δεν ελπίζουν στο να τους βρεις κάποια λύση. Από αυτό, ακριβώς, τρέφονται, τη μίρλα τους, οπότε αν τους βρεις λύση δεν θα έχουν με τί να ασχοληθούν!Sooo...just leave 'em alone
Μακριά από αυτούς τους ανθρώπους .Ναι σκληρό αυτό που λέω αλλά πέρα από το να σου φορώσουν την μιζέρια τους δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτ άλλο .Όλα τα ξέρουν πια και μόνο αυτούς ο Θεός τους έκλασε ..Άσε, επειδή έχω προσωπική εμπειρία μείνε μακριά και αγαπημένη..
Εξ.καλησπέρα.Μιλάς για κουραστικούς ανθρώπους αλλά αναφέρεις συμπτωματικά;μόνο γυναίκες στα παραδείγματά σου... Αναρωτιέμαι αν είναι τόσο large οι άνδρες που δεν κλαίγονται για την άδικη μοίρα τους ποτέ.
Είναι η κατηγορία των ανθρώπων που τους αρέσει να κλαίγονται είτε για να τους λυπούνται, είτε για να τους θαυμάζουν, είτε για να μην τους γλωσσοτρωνε(ναι ναι, υπάρχει κι αυτή η κατηγορία, έχω ήδη 2 παραδείγματα).Μακριά γιατί η μιζέρια τους είναι απαλευτη.
Scroll to top icon