ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2018 | 10:25

Ψώνια;

Υπάρχουν αντικειμενικές αλήθειες όσο και αν πάνε μερικοί να μας τρελάνουν ότι δήθεν είναι όπως το βλέπει ο καθένας. Το να είναι κάποιος σε σχέση και να τα φοράει στον άλλον ενώ κρύβεται πίσω από διάφορα ψέματα είναι σιχαμερό λάθος. Το να κοροϊδεύεις και να τρως χρόνο από τη ζωή του άλλους είναι λάθος. Είναι λάθος να αφήνεις τον άλλον να ελπίζει και να πιστεύει σε ένα κοινό μέλλον. Δεν μπορείς να λες πως φταίει ο άλλος, δεν φταίει αν είσαι ένας ελεεινός άνθρωπος που το μόνο που τον νοιάζει είναι ότι αρπάξει ο κώλος του. Δεν μπορείς να λες πως είναι νορμάλ να παρακολουθείς προφίλ άλλων και πως ο άλλος είναι τρελός σταματήστε μερικοί να μαλακίζεστε και ενηλικιωθείτε αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που σας ανήκουν.
2
 
 
 
 
σχόλια
Είναι λάθος να αφήνεις τον άλλον να ελπίζει και να πιστεύει σε ένα κοινό μέλλον. Πηγή: www.lifo.grΕίναι από τα πιο ασυγχώρητα λάθη για μένα προσωπικά. Να χτίζεις τα όνειρά σου μαζί με κάποιον και αυτός να δίνει μια κλοτσιά και να διαλύει τα πάντα, μέσα σου και γύρω σου. Μετά όσο και αν πονάς, δίνεις και συ τη τελική κλοτσιά.
Scroll to top icon