ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2018 | 21:46

Έχω

Στεναχωρεθει πολύ με αυτην την τραγική κατάσταση από τις πυρκαγιες. Ποσο κριμα. Μενω Φάληρο και η μυρωδιά του καμμενου εχει κατακλυσει την ατμόσφαιρα. Μακάρι να βρεξει.
4
 
 
 
 
σχόλια
τωρα αν ξεκινήσω να μιλαω, θα γράψω ενα κατεβατό σεντόνι και δεν θα το διαβάσει κανεις....θα αρκεστώ στο : ελπίζω να τελειώσει σύντομα ολο αυτο το μαρτύριο και καλο ειναι ΟΛΟΙ μας να προσέχουμε που πετάμε το τσιγάρο ειδικά οταν βρισκόμαστε σε δασικές περιοχές... τουλαχιστον απο εμας (αυτοι που καπνιζουν δηλαδη) να μην ξαναξεκινησει καποια πυρκαγιά!
Και εγω εχω στεναχωρηθει πολυ. Φυσαγε και ολας σημερα,θα ναι δυσκολο να σβησουν οι φωτιες. Μακαρι ολοι τους να ναι καλα,και Ο Θεος να βαλει το χερι του...
Και εγώ στεναχωριέμαι τόσο πολύ πραγματικά! Είναι τραγικό όλο αυτό που συμβαίνει...Μία με τις πλημμύρες στην Μάνδρα,τώραε τις πυρκαγιές πάλι... Πόσο κρίμα για όλες αυτές τις ψυχούλες που υποφέρουν! Μακάρι να σταματήσει γρήγορα αυτό το μαρτύριο!
Scroll to top icon