ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.7.2018 | 11:52

Ρε άνθρωποι

Μπορώ να μάθω γιατί μερικοί εκπλήσσονται αν ανακαλύψουν πως μιλάμε ή βγαίνουμε και με άλλους; Άνθρωποι βρίσκονται γνωρίζονται κάνουν σεξ χάνονται και πάνε με άλλους. Που είναι το περίεργο; Όλοι αυτό κάνουν, μιλάνε και γνωρίζονται και με άλλους. Δεν πρέπει να στο ζητήσει κάποιος αν θέλει να μιλάς μόνο μαζί του; Που να το ξέρεις αν δεν στο πει; Δεν μπορεί να απαιτεί κάποιος αποκλειστικότητα χωρίς να έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται, ψωνισμένοι είναι και νομίζουν πως αφού σου κάνουν τη χάρη και ασχολούνται μαζί σου πρέπει να το εκτιμήσεις και να μη μιλάς με κανέναν άλλον. Μου σπάει τα νεύρα με μπλόκαρε.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ποιοι όλοι; Και τα 10 εκατομμύρια Έλληνες; Τους γνώρισες όλους και όλοι ανεξαιρέτως σου είπανε ότι "γνωρίζονται κάνουν σεξ χάνονται και πάνε με άλλους Πηγή: www.lifo.gr"
Άνθρωποι βρίσκονται γνωρίζονται κάνουν σεξ χάνονται και πάνε με άλλους. Που είναι το περίεργο; Όλοι αυτό κάνουν, μιλάνε και γνωρίζονται και με άλλους. Πηγή: www.lifo.grΜη γενικεύεις και μας τσουβαλιάζεις. Όχι, δεν φέρονται έτσι όλοι σαν τα σκυλιά. Και το να είσαι ψωνισμένος ( χρησιμοποιώ τη λέξη που αναφέρεις ) επειδή θέλεις την αποκλειστικότητα σε μία σχέση αφού τη δίνεις κιόλας, όχι δεν είσαι ψωνισμένος, είσαι άνθρωπος με ειλικρίνεια που ζητά βάσεις για κάτι σταθερό. Ψωνισμένοι είναι αυτοί και αυτές που ποστάρουν τα μούτρα τους συνέχεια στο facebook για να πάρουν likes.
Δεν μπορεί να το απαιτήσει αλλά μπορεί να μη θέλει πάρε-δώσε όταν σε βλέπει να παίζεις εδώ κι εκεί. Μερικοί γουστάρουμε και προσφέρουμε αποκλειστικότητα, κι όταν δεν είναι αμοιβαία την κάνουμε. Όσο έχεις εσύ το δικαίωμα να ψάχνεσαι εδώ κι εκεί, άλλο τόσο έχει ο άλλος να την κάνει.
Εσύ όταν ξεκινάς μια σχέση δεν την οριοθετεις; Αν θα είναι μονογαμική ή ελεύθερη; Το αφήνεις στο φλου; Για σένα το φυσιολογικό μπορεί να είναι το ελεύθερο για άλλον το αποκλειστικό. Αυτά τα ξεκαθαρίζουμε από την αρχή. Κανένα είδος δεν είναι δεδομένο. Γιατί παίρνεις σαν δεδομένο το ελεύθερο και αν κάποιος θέλει αποκλειστικότητα πρέπει να στη ζητήσει; Γιατί να μην ισχύει το αντίθετο πχ;
Scroll to top icon