ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2018 | 17:23

Έχω και εγώ αισθήματα

Έχω διαβάσει πολλές ιστορίες για ανθρώπους με χαμηλή αυτοεκτίμιση και νομίζω πως ήρθε η ώρα να γράψω και τη δική μου.Εμφανισιακά είμαι άσχημος, στο πρόσωπο τουλάχιστον. Αυτό δεν το βγάζω από το μυαλό μου αλλά μέσα από εμπειρίες που έχω ζήσει.Κοπέλες με έχουν αποκαλέσει μπάζο, φίλοι επάνω σε τσακωμό με έχουν προσβάλει για την εμφάνιση μου κλπ.Έχω φάει ξύλο μόνο και μόνο γιατί κάποιος "δεν μπορούσε να βλέπει την άσχημη φάτσα μου" κλπ.Λένε πως υπάρχει κάρμα και πως οι συμπεριφορές επιστρέφονται. Βλακείες.Δεν υπάρχει κάρμα, δεν υπάρχει ρόδα. Υπάρχει μια κοινωνία που έχει μεγαλώσει χωρίς τρόπους, χωρίς σεβασμό. Αν είσαι ωραία κοπέλα θα έχεις διευκολύνσεις, αν είσαι ωραίος άντρας θα έχεις πολλές ερωτικές εμπειρίες όποτε το θες. Όσο για την καριέρα σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες για κάτι καλύτερο από εμένα.Αντιθέτως εμείς που δεν είχαμε την τύχη να γεννηθούμε με όμορφα χαρακτηριστικά είμαστε καταδικασμένοι να αντιμετωπίζουμε άσχημες και ντροπιαστικές συμπεριφορές, να μας απορρίπτουν από δουλειές, να μην έχουμε ερωτική ζωή, να είμαστε μια ζωή τα "καλά παιδιά" - κάτι το οποίο μεταφράζεται αλλιώς...Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι με αυτά που γράφω, το μόνο σίγουρο. Ο λόγος όμως που τα γράφω είναι για να θυμίσω σε όσους συμπεριφέρονται έτσι πως μπορεί να γεννήθηκα άσχημος, αλλά γεννήθηκα και άνθρωπος. Έχω συναισθήματα, νιώθω ότι μπορείς να νιώσεις και εσύ. Έχω τις ίδιες ανάγκες με εσένα. Έχω τα ίδια δικαιώματα με εσένα. Δεν σε νοιάζει το ξέρω όμως μια μέρα θα μεγαλώσεις, θα γεράσεις και θα πάψουν τα όμορφα χαρακτηριστικά σου να είναι τόσο όμορφα. Ίσως τότε να έρθεις στη θέση μου και να καταλάβεις το πόσο κακό μου έχεις προκαλέσει.
3
 
 
 
 
σχόλια
Και που το θύμισες σε κάποιους ότι είσαι άνθρωπος, πάλι μπάζο θα σε πούνε οι ίδιοι, ακόμη και όσοι στη θεωρία θα σου πιάσουν με κατανόηση τον ώμο μιλώντας σου με στοργή. Αν είσαι φραγκάτος και δίνεις στους γύρω σου σκαμπίλια με δεσμίδες από χαρτονομίσματα, μάλλον θα ομορφύνεις πολύ και απότομα. Σόρρυ, αλλά αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.
Δεν υπάρχουν άσχημοι άνθρωποι, υπάρχουν άσχημες ψυχες. Κι αυτοί που περιέγραψες παραπάνω είναι πολύ άσχημοι. Μα πολύ άσχημοι! Λάθος πιστεύεις ότι δεν υπάρχει κάρμα. Ο,τι δίνεις, παίρνεις σε αυτή τη ζωή. Αυτές τις συμπεριφορές θα τις πληρώσουν αργα ή γρήγορα, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Όσο για το πρόσωπο, το μούσι είναι το μεικαπ των ανδρών :ρ
Eιναι γελοιο να προσβαλλεις και να κανεις περα καποιον ανθρωπο μονο και μονο επειδη δεν ειναι ομορφος εξωτερικα για τα δικα σου τα γουστα.Διακρινω ωριμη σκεψη και μια ομορφη ψυχη σε σενα και ελπιζω πραγματικα να εχεις γυρω σου ατομα που το βλέπουν.Εχεις δικιο, η εξωτερικη ομορφια ειναι κατι παροδικο, που αλλοιωνεται με τα χρονια, δυστυχως αυτο το καταλαβαινουν πολλοι οταν ειναι αργα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon