ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2018 | 20:14

Στρατός

Να μην έχεις φράγκο να έχεις φτασει 26 δουλεύοντας από δω και από εκεί για να συντηρείς την οικογένειά σου ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσες να σπουδάσεις για ενα καλύτερο μέλλον (και όχι για να κάνεις τη ζωάρα σου) και να σε καλεί και ο γαμημένος στρατός για να υπηρετήσεις το τίποτα. Οχι μάγκες εγώ άντρας έγινα από τις δυσκολίες της ζωής.Το να πάω να σκοτώσω 9 μήνες δε μου περισσεύουν. Την πατρίδα να την βάλετε στον κώλο σας δεν έχω να αισθάνομαι τίποτα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μην ακούς τις μαλακίες ότι δε σέβεσαι την πατρίδα και green horses φίλε μου. Έχεις δίκιο ότι ο στρατός είναι απόλυτο χάσιμο χρόνου, και αν μπορείς να τον αποφύγεις κάνε το χωρίς να νιώσεις την παραμικρή τύψη! Υπάρχουν τρόποι, απλά πρέπει να τους ζυγίσεις και να ξέρεις τι μπορείς και τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Ο καλύτερος τροπος: φεύγεις για μόνιμη εργασία στο εξωτερικό, σου επιβάλουν πρόστιμο ανυποταξίας €6,000 το οποίο μπορείς να αποπληρώσεις σε 24 δόσεις (γύρω στα €250 το μήνα, θα τα αφαιρείς από το μισθό σου), και για όσο μένεις και εργάζεσαι στο εξωτερικό σου επιτρέπουν να έχεις διαβατήριο και να έρχεσαι Ελλάδα για πάνω-κάτω 40 μέρες το χρόνο. Και όταν με το καλό φτάσεις 33 έχεις τη δυνατότητα (αν θέλεις) να εξαγοράσεις τη θητεία σου και έτσι μπορεις να ξεμπερδέψεις μια και καλή με τα ελληνικά στρατά. Αν όμως δεν μπορείς/θέλεις να φύγεις από την Ελλάδα, τότε είναι πιο δύσκολο να τον αποφύγεις... Το Ι5 που αναφέρει ο paulos7 είναι μια πιθανή διέξοδος αλλά δε θα σου το συνιστούσα - είναι κάτι που θα σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή. Και όπως σωστά αναφέρει ο Giorgos 9219 αν θες να μείνεις και να δουλέψεις Ελλάδα όντως όλοι οι εργοδότες θα σου ζητάν χαρτιά που να δείχνουν ότι έχεις ξεμπερδέψει με το στρατό... Ένας (περήφανος) ανυπότακτος που έρχεται στην... πατρίδα... μόνο για ήλιο και θάλασσα!
(Οχι μάγκες εγώ άντρας έγινα από τις δυσκολίες της ζωής)Δεν σου εμαθαν οι δυσκολιες της ζωης να σεβεσαι καποια πραγματα? Φιλε μου κι εγω πηγα στρατο και η οικογενεια μου δεν ειχε να φαει στο σπιτι.εγω ετρωγα και ευχομουν να εχουν κατι να φανε και οι δικοι μου στο σπιτι. Πηγα τελειωσα.και τωρα ειμαι 26 και οπου εχω παει για δουλεια μου ζητανε απολυτηριο στρατου.
Ωραια η δήθεν μαγκιά του να μιλάς άσχημα για την Πατρίδα...φαίνεται ξεκάθαρα η αντριλα σου, παρόλα αυτά λίγος σεβασμός δεν βλάπτει! Αν θες να πάρεις απαλλαγή με Ι5 δικαίωμα σου είναι καν το!!!
Scroll to top icon