ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2018 | 22:56

One last goodbye

σου αφησα χωρο να δεις μεσα μουπιστευα οτι το αξιζειςοτι ησουν διαφορετικος σαν και μενακαι γω η χαζη το αγορασα το παραμυθι σου...για να ερθεις εσυ να μου πεις οτι δε μπορεις να συμβαδίσεις μαζι μουγιατι μου αρεσει η μεγαλη ζωη ενω εσυ δεν εισαι ετσι..και ποιος σου ειπε εσενα οτι ηθελα τη μεγαλη ζωη?περασα 3 δυσκολους μηνες προσπαθοντας να σε ξεχασω..και τωρα στο ασχετο επικοινωνείς μαζί μου κάνοντας χιουμορακι!ΓΙΑΤΙ?θα σου πω εγω γιατι .. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΌΠΕΤΣΟ ΖΏΟΝ(τι φταίνε τα ζωακια)Μακριά απο ανθρώπους που δε βλεπουν ποιοι πραγματικά ειστε και μένουν στη επιφάνεια! Ναι μου αρεσουν τα ακριβα πραγματα ποτε ομως δεν εχω ζητησει απο κανεναν να μου αγορασει κατι ή να με παει χλιδατες διακοπες..αυτα τα κανω δοξα το θεο μονη μου!
1
 
 
 
 
σχόλια
Μαναμ μην ψαχνεις το διαφορετικο,να ψαξεις να βαλεις στη ζωη σου καποιον που θα σε σεβεται σαν την μανα τουΘα σε προσεχει σαν την αδερφη τουΚαι να βρισκει χρονο για σενα ΕΣΤΩ πεντε λεπτα την ημερα. αν φερεσαι σαν κοριτσακι θα μπλεκεις με αγορακια. Φερσου σαν Γυναικα και κρατα διπλα σου εναν Αντρα.
Scroll to top icon