ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.8.2018 | 15:11

ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο εργοδότης μου δεν με πληρώνει. Του ξεκαθάρισα πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Έγινε επιθετικός και μου φώναζε. Είναι η τακτική του να χρωστάει. Το θέμα είναι πως μετά το σημερινο συμβάν, δεν με σηκώνει το κλίμα στη δουλειά. Ήδη τις τελευταίες μέρες είχε γίνει αγενής και εριστικός μαζί μου. Με ειρωνεύοταν και μου φερόταν σαν να μην ειμαι άνθρωπος. Παιδιά βοήθεια! Πώς μπορώ να αποδείξω ότι μου χρωστάει χρήματα; Είχε γίνει πρόσληψη αλλά οι λίγες συναλλαγές δεν γινόντουσαν από λογαριασμό τραπέζης. Έχω σοκαριστεί. Δεν με παίρνει να χάσω τα χρήματα αυτά. Δουλεύω με κόπο και έχω ανάγκη τα χρήματα. Αυτός το πάει να μου τα φάει. Πώς αποδεικνύω ότι μου χρωστάει. Δεν είμαι καλά, το στομάχι μου έχει γίνει χάλια. Δεν μπορώ τις εντάσεις. Ειμαι γαλήνιος άνθρωπος.
2
 
 
 
 
σχόλια
Όταν σε πλήρωνε δεν υπεγραφες κάπου;εργάζεσαι μαυρα; (χωρίς ένσημα).αν εισαι μαύρα το μονο που μπορεις ειναι μια καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας ότι σε ειχε μαύρα, αν πάλι σε έχει κανονικά με ένσημα παλι πήγαινε στην επιθεώρηση εργασίας κ πες τους οσες πληροφορίες χρειάζονται!!!καθημερινά χειρίζονται τέτοιες υποθέσεις κ ξέρουν!!!
Scroll to top icon