ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.8.2018 | 14:31

καλησπερα σας

Εγω θα ηθελα να κανω τα εξης ερωτηματα.Σημερα ο συντροφος μου θα παει σε ενα φεστιβαλ στον αλμυρο.Πηγε και πέρυσι. Εμενα το θεμα μου ειναι το εξής :Πως νομιζεται οτι λειτουργητε εσεις σε ενα φεστιβαλ οταν δεν ειναι η κοπελα σας εκει; κανετε φλερτ με κοσμο και αισθανεστε ποιο ελευθεροι; σας φευγει η κοπελα σας απ το νου και εχετε αλλες προτεραιοτητες;Αυτο το λεω γιατι μεν ειμαι καλα μ αυτο και εχω μια Α εμπιστοσύνη απεναντι του, απλα δεν μπορω να συνειδητοποίησω τι μπορει να γινει σε ενα φεστιβαλ. Βλεπεται δεν εχω παει ποτε, και δεν ξερω πως ειναι. Δεν ειμαι κανενα 15χρονο ειμαι 24 χρονών κοπελα. Εκείνος μου ειπε οτι αναλογα τις προθεσεις το καθενος πχ αν θες να βρει γκομενα γκομενο το κανεις, αν θες να περασεις καλα με παρεα το κανεις, ελα ομως αν σου τυχη και στην παίσει καμια τι κανεις μεταα; υποκειπτης στον πειρασμο; δεν ξερω να συναισθηματα μου ειναι καπως μπερδεμενα, αν και δεν νομιζω να μου κανει κατι τετοιο, αλλα δεν ξερω κιολας. εγω τι σταση να κρατησω επισης; αν θυμωσω να του το δειξω; η απλα να το αφήσω να περασει καλα και να μην καθομαι να παρανοω; Πειτε μου εσεις οι φεστιβαλικοι τυποι.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν θέλει να ρίξει κέρατο θα ρίξει και αν το κάνει στο φεστιβάλ δεν θα είναι γιατί πήγε εκεί και σε ένα μπαράκι η οπουδήποτε αλλού θα μπορούσε να το κανει, εσύ ξέρεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Μην δαιμονοποιούμε τις διακοπές με παρεες, είναι όμορφες και ας αφησουμε τον άλλον να περάσει όμορφα, αν δεν σπαμε τα μέτρα στον άλλον θα μας εκτιμήσει και περισσότερο. Να σου πω κιόλας δεν μπορείς να κάνεις κάτι πάρα να τον περιμένεις να γυρίσει.
Αμα θέλει να σου κανει την στραβή, μπορεί να στην κάνει κι εκτός φεστιβάλ.Αν συνεχίσεις αυτή σου την παράνοια, θα τον χάσεις από βλακεία κι όχι λόγω φεστιβάλ.
Scroll to top icon