ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2018 | 01:37

Πνιγομαι

Βαρέθηκα να γράφω εδώ μέσα για το κάθε μου τι πρόβλημα.Συνέχεια μπαίνω και διαβαζω εξομολογήσεις άλλων και καμιά φορά συγκρίνω τα δικά μου προβλήματα με κάποιου άλλου, τελικά δεν απέχουμε και τόσο στις ανασφαλείς και στους προβληματισμούς μας. Πάντα θα τρέχουμε γιατρούς που αγαπήσαμε και θα προσπαθούμε και πάντα θα τρέχουμε για την ζωή μας, για να έχουμε ότι καλύτερο για να ζήσουμε.Όλα αυτά όμως είναι μάταια, καθώς αυτός που αγάπησες δεν είσαι σίγουρος αν ακόμα νιώθει τα ιδια, καθώς εσύ νιώθεις κουρασμένη απ' όλα τα καμώματα του, εξαντλημένη και δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον, αν όντως θες να καθήσεις κι άλλο ή αν τελικά θα φύγεις και θα ρίξεις μαύρη πέτρα. Η δουλειά που κάνω δεν μου αρέσει καθολου, καθώς δουλεύω στου πατέρα μου την ταβέρνα απ' το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν την παλεύω άλλο. Θέλω να σηκωθώ να φύγω απ όλους κι όλα. Να αισθανθώ ελεύθερη, να νιώσω τη ζωή και την διασκέδαση στη καρδιά μου.Θέλω να ζήσω και πνιγομαι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω σου χρειάζεται μια αλλαγή στη ζωή σου,βάλε ένα μικρό στόχο και έχε υπομονή,υστερα άλλον έναν...και άλλον έναν...Μη πας για μεγάλες αλλαγές,αν αποτυχεις σε κάτι μεγάλο θα παραιτηθεις,πρώτα τα μικρά...Επίσης κάνε παρέα με άτομα που σε στηρίζουν και θέλουν να πας μπροστά,καλύτερα να έχεις 1-2 πολύ δικούς σου στο πλάι σου πάρα 10-15 που απλά γεμίζουν τον άδειο χρόνο τους μαζί σου.
Scroll to top icon