ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.8.2018 | 20:48

Προς κοριτσια

Κοριτσια θελω την γνωνη σαςΑμα ησασταν με το αγορι σας και συζηταγατε μονοι ρομαντικα στο σπιτι και ξαφνικα αυτος αεριζοταν σχετικα δυναταΤι θα κανατε;Βασικα θελω να ξερω τι θα σκευτοσαστανΝτραπηκα παρα πολυ εκεινη την ωραΗταν οτι πιο αμηχανο μου εχει τυχηΑυτη εκανε πως δεν ακουσε και κοιταξε αλλου αλλα ξερω οτι ακουστηκε πεντακαθαραΤι ντροπη
6
 
 
 
 
σχόλια
Δε το πιστεύω ότι απαντάω αλλά τέλος πάντων...Κοίτα... Ο καλός μου σε περιόδους άγχους έχει θεματάκια με το έντερό του. Οπότε έχει αέρια. Κι αν δε... τα εκφράσει τον πονάει η κοιλιά του και πρήζεται. Μερικές φορές του ξεφεύγουν γιατί δε προλαβαίνει να βγει από το δωμάτιο, οπότε εγώ κάνω ότι είμαι αφηρημένη γιατί πρώτον νιώθει άσχημα και δεύτερον μπορεί να συμβεί στον καθένα πόσο μάλλον όταν υπάρχει θέμα.Ίσως, να πίστευε ότι θα της έβγαινε σιγανή και δε πέτυχε τελικά.Δε χρειάζεται να επεκταθώ σε άλλες υποθέσεις. Αλλά εντάξει εσύ μη το κάνεις μεγάλο θέμα για μια φορά. Κάντο αν σε κλάνει μονίμως, if you know what I mean.
Ενταξει, σιγά την ντροπή, εσύ δεν αερίζεσαι; Πόσο μάλλον αν δεν μπορείς να κρατηθεις και εκεί που πας να την αφήσεις και λες δεν θα ακουστεί η δεν αντέχω άλλο ή και τυχαία απλά σου βγαίνει απρόοπτα, δεν σου έχει τύχη εσένα;; Σε εκείνον έτυχε να συμβεί σε εσένα. Εγώ ξέρεις πόσες φορές αεριστηκα στον ύπνο μου καταλάθος επειδή το στομάχι μου ήταν Χαλια και ξυπνούσα απ' τη κλανιά μου και δίπλα μου ήταν ο σύντροφός; Άστο. Ε τι να κάνουμε ρε παιδί μου; Είναι υγεία η κλανιά, ναι μπορεί να μη σου έχει τύχει ποτέ και να ήταν λίγο άβολο αλλά δεν έγινε και κάτι κακο. Ανρθωπος είναι με φυσικές ανάγκες. Εγώ φαντάσου όταν μου έφευγαν στο ύπνο μου ξυπνούσα από ντροπή και εκείνος κοιμότανε η έκανε ότι κοιμάται και μετά του ζητούσα συγνώμη απ' την ντροπή μου. Εντάξει δεν έγινε τίποτα μωρέ , χαλάρωσε. Ειδικά αν τα έχετε και καιρό μετά όλα αυτά γίνονται παιχνιδάκι, χαχα.
Θα του έλεγα κατι για να νιώσει λιγότερο αμηχανία όπως πχ " Εεε έλεγα δεν γίνεται να είσαι τόσο τέλειος πια"... Δεν τρέχει κάτι, ανθρώπινο είναι και μπορεί να σου τύχει και σένα... Σημασία έχει να μην της αφήνει επίτηδες όταν μπορεί κάλλιστα να κρατηθεί και να πάει στο μπάνιο.
Scroll to top icon