ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.8.2018 | 15:15

Πλαστικές Σακούλες

Από τότε που ήρθαν τα Dia στην Ελλάδα και πληρώσαμε για πρώτη φορά πλαστικές σακούλες, με έζωσαν τα φίδια. Άρχισα να σκέφτομαι ότι θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που θα πληρώνουμε την πλαστική σακούλα. Έτσι, σαν χόμπυ ξεκίνησα να μαζεύω πλαστικές σακούλες με το κιλό, τις έπαιρνα όπου τις έβρισκα πολλές μαζί, στα σούπερ μάρκετ, στο μανάβικο, τις έπαιρνα και τις έβαζα στην τσάντα μου. Σε αυτούς δεν κόστιζε τίποτε σε μένα όμως ήταν το χόμπυ της ζωής μου. Έτσι τώρα που για χρόνια έχω μαζέψει εκαταντάδες κιλά πλαστικές σακούλες στο σπίτι και το εξοχικό μου δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι ηδονή κάθε φορά που πάω στο σούπερ ή όπου αλλού και ξεπετάω τις δικές μου δωρεάν σακούλες που μάζεψα με κόπο. Το ξέρω ότι προκαλώ ζήλια και φθόνο, αλλά έτσι είμαι εγώ.
1
 
 
 
 
σχόλια
δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι ηδονή κάθε φορά που πάω στο σούπερ ή όπου αλλού και ξεπετάω τις δικές μου δωρεάν σακούλες που μάζεψα με κόπο. Το ξέρω ότι προκαλώ ζήλια και φθόνο, αλλά έτσι είμαι εγώ. Πηγή: www.lifo.grχχαχχαχααααχαχαχαχαα είσαι μπροστά λέμε !!!
Scroll to top icon