ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.8.2018 | 17:31

ειλικρινα

απλως ανυπομονω να γνωρισω καποιον και να τον αγαπησω με ολη μου την ψυχη και να τον βοηθησω να γινει η καλυτερη βερσιον του εαυτου του. εχω πολλα να προσφερω. εχω κουραστει να ειμαι μονη μου αλλα ισως συμβαινει για καποιον λογο. ανυπομονω λοιπον
9
 
 
 
 
σχόλια
Σου εύχομαι να βρείτε κάποιον που θα δουλεύει μόνος του να εξελίσσεται σε κάτι καλύτερο σαν άνθρωπος και δεν θα χρειαστεί να κάνεις τον ψυχολόγο του ή να υποστείς τα ψυχολογικά του μέχρι να βελτιωθεί γιατί, γλύκα, μετά εσύ θα γίνεις σκτά και ενδεχομένως να μην έχεις κανέναν να σε στηρίξει. Οπότε να βρεις ένα άτομο που δουλεύει τα θέματά του και θέλει να σου δώσει ό,τι καλύτερο γιατί μαζί σου κάτι καλύτερο θα σου ευχόμουν αλλά οκ, μπορείς να κρατήσεις την δική σου εκδοχή η οποία ήταν και δική μου και γι' αυτό τώρα έχω κάνει προσθήκες. ;)
* γιατί μαζί σου νιώθει καλύτερος και την ανάγκη να 'ναι καλύτερος, του βγαίνει δηλαδή αβίαστα κι όχι σαν αγγαρεία ;) αλλά αυτό προϋποθέτει καλή σχέση με τον εαυτό του ή τίμια προσπάθεια μιας καλής σχέσης (κι όχι παρασιτική ως προς τους άλλους ε;)
Μπα, όσοι είναι δοτικοί πάντα βρίσκουν άτομα πρόθυμα να γίνουν το κέντρο και λαμβάνουν αγάπη. Το πρόβλημα είναι στο ποιος τελικά σε κάνει να θες να του προσφέρεις και αν αυτός είναι διαθετειμένος να την ανταποδώσει. Τόσες καβάτζες, τριτοδεύτερες επιλογές, δεκανίκια, φροντιστές έχει η στήλη που νιώθουν απλά αδειασμένοι επειδή ήθελαν να προσφέρουν. Ε πετάνε και κανά ψίχουλο μαζί μ' αοριστίες και είναι εκεί πηγή ζωτικής ενέργειας. Το θέμα είναι να μην καταλήξεις έτσι, αλλιώς είναι πανεύκολο. Αρκεί να έχετε να δώσετε και να μην θέλετε να γραπωθείτε από κάπου.
Scroll to top icon