ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2018 | 14:55

Τελικά

Τελικά ισχυεί αυτό που λένε; Ότι όταν δεν το περιμένεις έρχεται απο μόνο του;
3
 
 
 
 
σχόλια
Έρχεται απο εκεί που δεν περιμένεις....Το έχω δει σε ανθρώπους και το έχω ακούσει και απο άλλους τόσους..Όλα μέσα στην ζωή είναι...Να ελπίζετε,να επιθυμείτε και να προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο...Ότι είναι γραφτό να γίνει,θα γίνει για όλους μας αρκεί να έχουμε πίστη μέσα μας και Αγάπη..Όπως ισχύει το ότι άλλους ανθρώπους βοηθάμε και εμάς άλλοι εμφανίζονται να μας βοηθήσουν όταν χρειαστεί,κάπως έτσι πάει και αυτό νομίζω...Πάντως με την βοήθεια το ζω συχνά στην ζωή μου,κάνεις καλό και το βρίσκεις απο αλλού χωρίς να το περιμένεις... Δύναμη και Ελπίδα πάνω απο όλα παιδιά!
Εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο...Όλα τα καλα τα περιμενα πως και πως, τα σκεφτομουν και τα κυνηγαγα. Θεωρω οτι οταν θες κατι βαζεις τα δυνατα σου και το πετυχαινεις. Οποιος δεν "ποναει" απο επιθυμια ειναι ζωντανος-νεκρος.
Scroll to top icon