ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2018 | 11:51

δευτερη φορα πανελληνιες;

εγω που ελεγα που να με πληρωνουν; κι ομως, σκεφτομαι να ξανα δωσω του χρονου. Η καθηγητρια μου διαφωνει διοτι υποστηριζει πως δεν εχει κανενα νοημα, δεν ειναι οτι δεν ειχα διαβασει (πραγμα που ισχυει) απλως ημουν λιγο ατυχη και δεν επιασα την επιλογη μου (ψυχολογια) για μια βλακεια. Η αληθεια ειναι οτι περναω σε σχολη που να μου αρεσει αλλα παντοτε το ονειρο μου ηταν η ψυχολογια και μεχρι τελευταια στιγμη πιστευα σε εμενα και τις δυνατοτητες μου. Επειδη ειχα ριξει πολυ διαβασμα, δεν θεωρω οτι θα μου ειναι δυσκολο παραλληλα με την σχολη μου να διαβαζω και για πανελληνιες και ο,τι γινει!
1
 
 
 
 
σχόλια
Εγω θα σου ελεγα να δοκιμάσεις ξανα ώστε να μην εχεις απωθημένα!! Βεβαια για να το καταφερεις πρεπει να προσηλωθεις στο στόχο σου. Η δεύτερη φορα ειναι πιο δύσκολη για πολλούς λόγους. Ενας απο αυτούς ειναι οτι θα έχεις όλη τη μερα δικη σου και θα βλεπεις τους φίλους σου να ειναι πολυ πιο χαλαροί απο σενα κι οπως ειναι Λογικο να θελεις να ακολουθήσεις κι εσυ.Το να συνδυάσεις σχολή με διαβασμαΓια τις πανελληνιες θα ειναι αρκετά δύσκολο, ιδιαιτερα για μια τοσο υψηλόβαθμη σχολή. ας βγουν με το καλο τα αποτελεσματα και βλεπεις! Το πιο σημαντικό ειναι να δεις τι θελεις εσυ και τι μπορούν να σου προσφέρουν οι γονείς σου( οικονομική στήριξη για να πληρώσουν το φροντιστηριο)
Scroll to top icon