ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2018 | 17:28

'Οποιος καεί με το χυλό φυσά και το γιαούρτι.

Δεν θα εμπιστευτώ κανέναν άνθρωπο ξανά, ΠΟΤΕ, σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο. Πάντα μα πάντα θα φροντίσω να έχω στο μυαλό μου οτι αυτός που είναι απέναντι μου μπορεί να με προδώσει και να με κοροιδέψει οποιαδήποτε στιγμή, ωστέ να μην πέσω απο τα σύννεφα όταν αυτό συμβεί.Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι οτι μου ξερίζωσαν κάθε όμορφο και θετικό συναίσθημα που είχα για τους ανθρώπους. Δυστυχώς ήμουν πολύ ρομαντική κι αφελής και το πλήρωσα άσχημα. Δεν το άξιζα. Δεν θα το επιτρέψω να συμβεί ποτέ ξανά.
3
 
 
 
 
σχόλια
Drama, drama, drama!Μόνο τα παιδάκια εμπιστεύονται τυφλά τους άλλους . Οι ενήλικες, μέσω της εμπειρίας, έχουν μάθει ότι η εμπιστοσύνη οικοδομείται με την πάροδο του χρόνου εφόσον έχουν προηγηθεί πράξεις που την εποδεικνύουν, όμως ξέρουμε ότι μπορεί τα δεδομένα να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Καλως ήλθες στον κόσμο των ενηλίκων. Δε χρειάζονται δραματικές προγραμματικές δηλώσεις. Μόνο τον εαυτό σου μπορείς να γνωρίζεις κι εμπιστεύεσαι, όλους τους άλλους τους ζεις ως εξωτερικός παρατηρητής και δε μπορείς να είσαι 100% σίγουρος/η πώς θα συμπεριφερθούν.Επίσης, σου προτείνω να αναπτύξεις την κριτική σου σκέψη. Π.χ. "ήμουν πολύ ρομαντική κι αφελής και το πλήρωσα άσχημα. Δεν το άξιζα." , μεταφράζεται ως "είχα αποδεχθεί ακρίτως ιδέες που είχα δει στις ταινίες, αρνούμενη τα δεδομένα που μου έδινε η πραγματικότητα, τώρα έχει πληγωθεί ο εγωισμός μου, που όλοι ξέρουμε πως είναι σημαντικός για την επιβίωση του είδους μας. Παράλληλα, θεωρώ ότι δεν άξιζα να πληγωθώ, αν και ξέρω ότι η έννοια της αξίας είναι ανθρώπινο δημιούργημα κι άρα επίπλαστο. Αδυνατώ να αντιμετωπίσω τις απογοητεύσεις της ζωής, προτιμώ να παίζω το ρόλο του θύματος και θα γράψω και κάτι δραματικό στις Εξομολογήσεις μπας και οι συνάνθρωποί μου μου ρίξουν κανά λάικ και τονωθεί ο εγωισμός μου με έναν γρήγορο τρόπο".Πραγματικά αισθάνομαι σαν εξωγήινος προσπαθώντας να εξηγήσω σε έναν άλλο εξωγήινο πώς λειτουργεί το ανθρώπινο είδος. Μεταξύ των ανθρώπων αυτά θα έπρεπε να είναι προφανή.
Αυτό θα το αντιγράψω,θα το τυπώσω και θα το δίνω σε φυλάδια στον κόσμο γιατί έχω βαρεθεί να λέω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, εσύ το συνόψισες τέλεια.
Ο πόνος είναι μεσα στην ζωη, όλοι πληγωνόμαστε και νομιζω οτι αξιζει. Αξιζει γιατι αν παραμεινεις ανοιχτη ισως βρεις κάποιον που θα σου φερθει πολυ ομορφα και θα θελει μονο το καλο σου και το καλυτερο δωρο που θα μπορεις να του κανεις θα ειναι να αφησεις καθε αμυνα και να του δωθεις εντελως. Στο κατω κατω μην αφηνεις τις λαθος συμπεριφορες των γυρω σου να σε οριζουν. Γεννηθηκες ρομαντικη και δεν θα αφησεις κανεναν να στο παρει αυτο και την αθωοτητα σου. Απλα να προσεξεις λιγο παραπανω τυχον σημαδια που φαινονται εξαρχης και δηλωνουν οτι καποιος ειναι φιασκο.
Scroll to top icon