ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2018 | 22:35

Αληθειες

Οχι δεν θεωρω οτι ειμαι πολυ ομορφος. Εχω μια καλη προσεγμενη εμφανιση. Στις παρεες μου εχω ανθρωπους που δεν ειναι ωραιοι. Μια χαρα παρεα κανω μαζι τους. Δεν με νοιαζει με ποιον θα πανε στο κρεβατι τους. Εγω ομως στο κρεβατι μου θελω μια αλφα εμφανιση. Μη με κριτικαρεις ομως οταν φας την αποριψη μπαζολα. Καλη εισαι για παρεα, γελαγα με αυτα που ελεγες αλλα παραπερα δεν εχει. Με το ζορι δεν γινεται. Αυτο δεν ειναι ρηχοτητα και ρατσισμος αλλα καυλα. Πως πατε οι γυναικες και αγοραζετε το ενα ρουχο και οχι το αλλο. Ε καπως ετσι.
3
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή δεν σε καυλώνει κάποια δεν έχεις το δικαίωμα να την αποκαλείς μπαζόλα και να συγκρίνεις τους ανθρώπους με αντικείμενα. Αυτό είναι ρηχότητα ή κακή τρολιά. Μπορείς να γουστάρεις και να φτιάχνεσαι με ό,τι θες αλλά ο μόνος που κριτικάρει απαξιωτικά είσαι εσύ ενώ ζητάς να μην το κάνουν οι κοπέλες που απέρριψες.
Scroll to top icon