ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2018 | 11:15

Περί χριστιανισμού και τέτοια .....

Αρχικά εγώ δεν γιορτάζω σημερα, γιατί δεν πιστεύω στο θεο, όχι τίποτα άλλο. Και θα αρχίσουν τώρα συγγενείς , παππούδες, γιαγιαδες, θείοι, θείες τα χρόνια πολλά και μπλα μπλα μπλα, τουλάχιστον παίρνω και κανενα χαρτζιλίκι απ' όλοι αυτή την ιστορία, απ' το παππού συγκεκριμένα.Εε και τι να κάνεις, δεν μπορώ να τους πω δεν πιστεύω στο Θεό, θα πέσουν απ' τα σύννεφα και δεν θα μου ξανά δώσουν χαρτζιλίκι, οπότε τι χαζή είμαι;ΥΓΓενικά πουθενά δεν πιστεύω, ούτε στους σατανάδες, ούτε στους μουσουλμάνους, ούτε στους τζιχάντ ούτε στο Βούδα ούτε και εγώ δεν ξέρω που. Παλιά όταν ήμουν μικρή πιστευα αρκετά στο Θεό, πήγαινα και κατηχητικά και τέτοιες παπαριές και κάθε βράδυ έκανα τον σταυρό μου και ελεγά τον πάτερ ημών. Μετά μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι απ' της θρησκείες και από όλα αυτά έχει σκοτωθεί κόσμος, παπάδες έχουν βιάσει παιδιά, βγάζουν άπειρα λεφτά που θα μπορούσε να ζήσει όλοι η Ελλάδα και όχι μόνο, έχει παπάδες συχαματα και γενικά η εκκλησία προσφέρει τον όρο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια και κου έρχεται να ξερασω. Γιατί οι περισσότεροι θρήσκοι είναι για τον π...... Ποιος ξέρει τι έχουν κάνει, γιατί οι πατρίς για εμένα δεν υπάρχει,και οικογένεια εντάξεικαι θα κάνω, αυτή η λέξη δεν με νοιάζει. Αυτά.
5
 
 
 
 
σχόλια
Κάνεις το τραγικό λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άθεοι, μπερδεύεις τη θρησκεία με τον κλήρο. Σα να λες δηλαδή πως δημοκρατία είναι οι βουλευτές και για όσα κάνουν οι βουλευτές φταίει η δημοκρατία. Τα έχεις πολύ μπερδεμένα στο μυαλό σου, και προσπαθείς να εκφέρεις άποψη για πράγματα για τα οποία δεν έχεις την παραμικρή ιδέα. Η ημιμάθειά σου με εκπλήσσει και με τρομάζει παράλληλα!
Κοπελιά και εγω αγνωστικιστής είμαι και τα θεωρώ ολα αυτα μλκς αλλα κρατάω την γνώμη μου για μενα και για αυτούς που θέλουν να την ακούσουν! Καλο ειναι να μην προσβάλλουμε αυτούς που πιστεύουν (και ας το θεωρούμε εμείς προσωπικά βλακωδες) σε οποιο Θεό και αν πιστεύουν!Το μονο που μπορούμε να κραξουμε ειναι οταν οι θρησκείες ζουν εις βάρος της ζωης μας οπως πχ τα λεφτα που δίνουν για καινούργιες εκκλησίες και για τους μισθούς των παπάδων θα μπορούσαν να τα διαθέσουν για 30 υπερσύγχρονα καναντερ που θα έσβησαν φωτιές και θα καιγόταν λιγότερος κοσμάκης...
Σέβομαι τη γνώμη σου πάνω σε αυτό το θέμα αλλά εγω προσωπικά με το να λες ότι οι περισσότεροι θρήσκοι η ότι το κατηχητικό και αυτά είναι παπαριες ξενερώνω ,θα μπορούσες να εκφραστείς πιο όμορφα ..
Scroll to top icon