ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2018 | 11:00

Χειροτερο πεσιμο

Ποιο ηταν το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ πεσιμο που σας εχει γινει ποτε; (δεν ξερω αν εχει ξανασυζητηθει το ιδιο θεμα, θα θελα ομως να μου πειτε)
7
 
 
 
 
σχόλια
Έχει τύχει πολλάκις να κριπάρω με πέσιμο αλλά ένα από τα χειρότερα μάλλον ήταν τότε που είχα την ιδέα μα βγω μόνη μου για τρέξιμο επί της παραλιακής (θεσσαλονίκη) και ένας τύπος δίπλα μου έκανε πως πέφτει για να τον σηκώσω. Στην αρχή το βρήκα γλυκούλι και του έδωσα το χέρι μου να σηκωθεί αλλά μετά με ακολουθούσε και έπεφτε επίτηδες για να του δίνω χέρι. Όταν αδιαφόρησα και τον άφησα πίσω φώναξε "ΠΟΥ ΠΑΑΑΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΜΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ;" Ακόμα γελάω
Kαλοκαίρι του '97, τότε που η μπύρα στα κλαμπ έκανε 500 δραχμές... Είμαι εγώ τώρα με τις φίλες μου και διασκεδάζουμε, χορεύουμε, πίνουμε, φλερτάρουμε... Έρχεται λοιπόν ένας τύπος με ανοιχτό πουκάμισο, κοντομάνικο κιόλας με κάτι χαβανέζικα μοτίβα, το θυμάμαι σα χτες!! χαχαχα, με χρυσές καδένες να "στολίζουν" το δασύτριχο στήθος του, ιδρωμένος φουλ και χορεύει μπροστά μου έναν περίεργο χορό σαν μαϊμού που πήρε ναρκωτικά. Βγάζει από την τσέπη του ένα πεντακοσάρικο, το κουνάει μπροστά στη μούρη μου και λέει "πάρε αυτό να πιεις μια μπύρα και μετά έλα να χορέψουμε".εεεε... ννν...όχι... :Ρ
Ενσς τουρίστας ο οποίος έμενε κοντά στην καφετέρια που δούλευα μια μέρα με έπιασε και μου είπε πως είμαι πολύ πιο όμορφη το πρωί και χωρίς μεικ απ του λέω δεν έχουμε βρεθεί ποτέ βράδυ. Και λέει τι δεν είσαι η κοπέλα που κάναμε σεξ χθες το βράδυ; Τότε πρέπει να κάνουμε σίγουρα.
Ένας με ρώτησε πόσο χρονών είναι, του λέω 30 και μου λέει, α μου πέφτεις λίγο μεγάλη αλλά δε βαριέσαι. Χαχαχαχαχα Τι ζω Θεέ μου (και τι ζώο αυτός επίσης)
Ημουν διακοπές Αθήνα με άλλες δύο φίλες μου. Καθόμασταν σε ένα παγκάκι και δίπλα δύο άλλοι φίλοι. Ο ένας συνέχεια μας ζητούσε το φβ ενώ του είπαμε ότι δεν εχουμε. Και μετά ζητούσε να παμε όλοι μαζί για ποτό ενώ του είπαμε ότι θα φεύγαμε. Επέμενε συνεχώς.
Καμιά δεκαριά χρόνια πρίν, πηγαίνοντας σε έναν γάμο, ήρθε ένας τύπος από το απέναντι πεζοδρόμιο και με ρωταγε επίμονα να του πω τι ζώδιο ειμαι γιατί με θεωρούσε οπως είπε πολύ όμορφη.