ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2018 | 12:45

ο νυν μου vs η πρωην μου

Ειμαι στρεητ. Ερωτευτηκα μια λεσβια και ειμασταν μαζι 2 χρονια. Πραγματικα την ερωτευτηκα παθιασμενα. Για το μυαλο της. Το σεξ ηταν καθαρα εγκεφαλικο γιατι δεν ηταν καθολου ομορφη.. Και χωρισαμε. Τα ειχα χασει. Γιατι με ειχε μαθει ποιηση, να διαβαζω βιβλια να ακουω ποιοτικη μουσικη. Με ειχε κανει να γνωρισω τον εαυτο μου. Με ειχε φτιαξει. Με εκανε καλυτερο ανθρωπο παρολο που ενιωθα οτι ηταν κατι περιστασιακο που επρεπε να τελειωσει. Γιατι εχω βγει απο το δρομο μου.Δεν αντεξαμε την ενταση χωρισαμε. Τα ειχα χασει. δεν με ελκυαν οι γυναικες. Μονο αυτη. Αφου περασαν 2 χρονια και εβλεπα πως ολο αυτο δεν βγαζει πουθενα εκανα μια σχεση με αντρα που ειμαστε σχεδον ενα χρονο μαζι. Νιωθω καλα μαζι του αλλα ειναι μια ηρεμη συμβατικη σχεση. Μου κανει ολα τα χατηρια με προσεχει με φροντιζει.δεν τσακωνομαστε ποτε,κανουμε καλο σεξακι και σκεφτομαστε οικογενεια και παιδια.Οσο να ναι νιωθω ασφαλης.Πολλα βραδια σε βλεπω ονειρο και νιωθω τοσο ενοχες..ξερεις ποσες φορες θελω να την παρω τηλεφωνο; Να ακουσω τη φωνη της; Να ζησω ξανα τοσο εντονα και παθιασμενα οπως τοτε. να μιλησουμε για ποιηση μουσικη και να τσακωθουμε για πολιτικα και να γελασουμε δυνατα; Ξερω πως δεν ειχαμε μελλον. Μας χωριζαν χιλιαδες χιλιομετρα και ολα ηταν τοσο λαθος. αλλα οταν εχεις ζησει τοσο δυνατα, αντεχεις να συμβιβαστεις σε κατι μετριο; Δεν ξερω ποσο θα αντεχε στην καθημερινη τριβη μας ολο αυτο. Στην καθημερινοτητα στον περιγυρο και αν ημασταν καθε μερα μαζι. Δεν θα μπορω καν στη διαδικασια αν ειμαι λεσβια μπαι στρεητ. Εχω αναρωτηθει πολυ γι αυτο και εχω καταληξει το whatever. τι σημασια εχει η ταμπελα; Απλα θελω τη γνωμη σας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν εχει να κανει με νυν και πρωην, με αντρα και γυναικα. Θα μπορουσε καλλιστα να σου βγαλει ενας αντρας αυτο που σου εβγαλε η πρωην σου κ αντιστοιχα μια γυναικα οτι σου βγαζει ο νυν. Το αν σου αρεσουν μονο αντρες ή μονο γυναικες ή κ τα δυο φυλα δεν εχει καμια σχεση μ αυτο. Το θεμα ειναι τι θες εσυ σαν γυναικα κ σαν ανθρωπος απο εναν αλλο ανθρωπο κ συγκεκριμενα απο μια σχεση. Αν θες περισσοτερη ενταση, κατι να σου καψει το μυαλο, να σε κανει να χασεις τη γη κατω απ τα ποδια σου, τοτε απ οτι καταλαβα απ αυτα που διαβασα, εισαι με λαθος ανθρωπο. Αν δεν σου κανει αυτο που εχεις τωρα κ το σκεφτεσαι κ σε τρωει τοτε μαλλον πρεπει να κατσεις κ να σκεφτεις αν εχει μελλον η σχεση που εχεις τωρα κ αν ειναι κατι που θα σε καλυπτει μελλοντικα. Ειναι ασχημο κ για εσενα κ για τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου να μενεις σε μια σχεση την οποια δεν θες πραγματικα με ολο σου το ειναι γιατι σε βαθος χρονου θα ειστε κ οι δυο δυστυχισμενοι. Μπορει να νιωθεις ωραια τωρα ή και να εχεις βολευτει. Ισως κ να μενεις κατα βαθος απο τυψεις για το προηγουμενο κατ' εσε λαθος ή ισως επειδη δεν θες να πληγωσεις τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου ή ακομα κ επειδη φοβασαι να φυγεις για να μην μπερδευτεις περισσοτερο μιας κ με το να εισαι εκει που εισαι ειναι καπως πιο ευκολα κ ξεκαθαρα τα πραγματα σ αυτο το μονοπατι. Αυτο το ξερεις μονο εσυ. Αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι πρεπει να κατσεις κ να σκεφτεις τι θες εσυ, τι σε καλυπτει κ τι οχι, σε τι φαση εισαι, τι θες να ζησεις. Να ξεκαθαρισεις τα πραγματα μεσα σου κ να παρεις καποιες αποφασεις. Στην τελικη ισως κ να χρειαζεσαι απλα κατι καινουριο, κατι διαφορετικο, μια ανανεωση.Οσον αφορα τωρα τη σεξουαλικη σου ταυτοτητα ειναι πολυ απλο. Σε ελκυουν ερωτικα οι γυναικες που βλεπεις γυρω σου? Οταν βλεπεις μια ομορφη γυναικα στο δρομο το σκεφτεσαι? Αν οχι, τοτε μην το σκεφτεσαι. Αν ναι, το ιδιο με πριν. Το οτι εχεις πειραματιστει ερωτικα για τον οποιοδηποτε λογο δεν λεει κατι αλλο περα απ αυτο. Μην αφηνεις κατι τετοιο να σε μπερδευει κ καις μετα το μυαλο σου μονη σου. Ελπιζω να σε βοηθησα καπως.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon