ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2018 | 02:33

Διαφορά ανδρών και γυναικών

Έχω διαπιστώσει οτι τελικά ισχύει πως οι περισσότεροι άνδρες (όχι όλοι!) είναι πολυγαμικοί και οι περισσότερες γυναίκες είναι μονογαμικές. Γι'αυτό τους άνδρες τους ενδιαφέρει πρωτίστως η ποικιλία στην σεξουαλική τους ζωή και δευτερευόντως η ποιότητα. Αντίθετα οι περισσοτερες γυναίκες( υπάρχουν και εξαιρέσεις) ψάχνουν πάντα για τον ένα ιδανικό άνδρα γι'αυτό είναι και πιο επιλέκτικές. Αυτός είναι και ο λόγος που οι γυναίκες τρώνε συχνά κολλήματα με έναν άνδρα (είτε κάποιον διάσημο, κάποιον πρώην ή κάποιον ανεκπλήρωτο έρωτα) , ενω οι άνδρες πολύ σπάνια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Προς Αργοναύτη,Νομίζω στο εξωτερικό τα πράματα είναι πιο απελευθερωμένα και οι γυναίκες είναι πιο άμεσες στο κάλεσμα των ανδρών. Εντάξει σίγουρα στην Ελλάδα υπάρχουν κοπέλες με βλέμμα χιλίων καρναδαβαλίων ( δεν θυμάμαι πως λέγεται και το γράφω λάθος χαχα) που είναι γενικώς ψωνισμένες, αλλά υπάρχουν και άλλες πιο σεμνές, εσωστρεφείς και σοβαρές. Προσωπικά ανήκω στις δεύτερες και υπάρχουν και άλλες που γνωρίζω, επίσης μετρημένες και ευγενικές. Ε δεν ξέρω τότε ρε παιδιά γιατί αυτοί οι άνθρωποι που είναι μόνοι ενώ σίγουρα τους ταιριάζει ένα αξιόλογο άτομο, η μοίρα, ο Θεός δεν επιτρέπει τη συνάντηση. Ειλικρινά δεν ξέρω είναι και θέματα τύχης να πέφτετε σε περιπτώσεις αρνητικές.
σιγουρα ειναι και θεμα τύχης! και στατιστικής αν θες! οταν οι γυναικες που λες (ψωνισμένες κλπ) ειναι η πλειοψηφία τοτε λογικό να είναι και πολλοί αυτοί που μένουν στον άσο! οπως και οι γυναίκες στην ιδια κατηγορία που είσαι εσυ που ειστε λιγότερες, πιο πιθανό είναι να γνωρίσετε στην αρχη μλκς γυπες (πλειοψηφία) και αργότερα κάποιον πιο συνεσταλμένο!ε! ολο αυτο το σκηνικό ειναι ο κανονας στην Ελλαδα δυστυχώς! στο εξωτερικό δεν υπάρχει αυτο το ψώνιο... ειναι πιο απελευθερωμενα τα πραγματα και στα δυο φύλα! αυτο ειναι το μονο που αναφερω συνέχεια και θα το λεω εφοσον ισχύει και ας θίγονται οσες και οσοι θελουν!υ.γ. καρδινάλιων βρε :P
Αμάν βρε Αργοναύτη με το εξωτερικό. Σε κάθε σχόλιό σου αναφέρεσαι στις γυναίκες του εξωτερικού και τις συγκρίνεις με τις Ελληνίδες πόσο καλύτερες είναι. Άνοιξε λίγο τα μάτια σου και δες γύρω σου πως υπάρχουν αξιόλογες κοπέλες και στην Ελλάδα απλά δεν τις έχεις ανακαλύψει όπως και άλλοι άντρες που παραπονιούνται.
Scroll to top icon