ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2018 | 17:14

Μερικες φορες

Ισως ειναι παραλογο αλλα μερικες φορες νιωθω οτι ο συντροφος μου που ειμαστε αρκετο καιρο μαζι και συζουμε Οτι σκεφτεται Κατι παλιο..δηλαδη ακουει τραγουδια που μιλανε Για Παλιες αγαπες και ταξιδευει..δεν Ξερω πειτε με υπερβολικη Ισως φταιει Που ειμαι Πολυ ζηλιαρα..ισως φταιει που Ξερω για Μια Κοπελα Απο το παρελθον του δεν Ξερω..εσεις Τι θα Πιστευατε? Απο Την μια Δεν μου Εχει Δωσει δικαιωματα Ποτε..αλλα Απο Την αλλη Τον Βλεπω Να Ακουει Ενα Τραγουδι Και Να Τον Βλεπω Σκεπτικο Και λες Και Θελει Να Κλαψει Δεν Ξερω..
1
 
 
 
 
σχόλια
Λογικο....Τοοοοσα περασαμε μαζι μανδαμ! Και ηρθες εσυ τωρα να συζησετε????Να βαλετε κ καμια κουλουρα αργοτερα κ μονο εγω να εχω πλανταξει δλδ???Ενα κλαματακι απο μερους του,επιβαλλεται!Και τωρα ας σοβαρευτουμε...Εαν ειχε αισθηματα για την αλλη προφανως κ δεν θα συζουσε μαζι σου.Εκτος αν ειναι τοοοοοσο ανασφαλης κ δεν θελει να μενει μονος του.Επειδη δειχνεις να μην τον γνωριζεις καλα κ εχεις κ εσυ τις ανασφαλειες σου ,καλο θα ηταν να δωσεις λιγο χρονο ωστε να καταλαβεις αν αυτο που ψυχανεμιζεσαι ισχυει...Αν ισχυει ,την κανεις με ελαφρα!(και ξαναγυρναει σε εμενα... :p :p )

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon