ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2018 | 02:21

Φρικαρω και μόνο στη σκεψη

Έχω σχέση 9 χρόνια και είμαι 27.Τον αγαπάω όσο τιποτα,όμως τελευταία καβγαδιζουμε διαρκώς άνευ λόγου και αιτίας.Με το παραμικρο βγαινουν σπιθες.Ο ενας κατηγορει τον αλλον οτι δε νοιαζεται οτι ψαχνει αφορμες κτλ.Κανεις από τους δυο μας δε θέλει τον χωρισμό και πάντα τα βρίσκουμε σε μια δυο μέρες παλεύοντας παράλληλα να βρούμε τι μας φταίει τελευταία.Μεσα στα πλαισια αυτών των καβγάδων έχω σκεφτεί τον χωρισμό.Πως ίσως με χωρίσει η ίσως πρεπει να το κάνω εγώ.Ε,και μόνο στη σκέψη φρικαρω.Οχι μόνο για τον αυτονοητο λόγο,ότι δηλαδή δε θελω,αλλα γιατί δεν μπορώ να φανταστώ να πάει στο κρεβατι με άλλη και εγώ με άλλον.Φρικαρω τόσο που πιστεύω ότι μπορεί και να έκλαιγα αν κατέληγα με άλλον άντρα γυμνό δίπλα μου.Η αν όχι να έκλαιγα,να την κοπανουσα άρον άρον. Και το χειρότερο είναι ότι φρικαρα ακόμη χειρότερα όταν συνειδητοποίησα τη φρίκη μου στο ενδεχόμενο ενός άλλου γυμνού άντρα.Αλλη σάρκα,άλλη μυρωδιά...φρικαρα!
3
 
 
 
 
σχόλια
Εχεις τεραστιο προβλημα και εχεις πολυ δουλεια μπροστα σου με ψυχολογους. Νιωθεις εξαρτημενη απο ενα καμμενο ατομο. Παρε την αποφαση να φυγεις ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ γιατι θα καταστρεψεις ολοκληρη τη ζωη σου. Εισαι 27 χρονων και εχεις 9 χρονια σχεση, ειναι ηδη αδιανοητο, πρεπει να γνωρισεις αλλους ανθρωπους και αλλα ατομα και να προχωρησεις μπροστα. Αυτο που εχεις ειναι τελειωμενο εδω και καιρο.
Είστε πολλά χρόνια μαζί και λογικό είναι να νιώθεις έτσι Γιατί ποτέ δεν ειχες κάποιον Άλλον άνθρωπο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είστε καλά που είστε μαζί. Μήπως έχετε ρουτινιασει?
Scroll to top icon