ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2018 | 20:32

Βιβλίο και αφραγκια

Έχω γράψει ένα βιβλίο κ δεν έχω λεφτά να το πάω σε συμβολαιογράφο ώστε να το κατοχυρώσω.50€ και όμως δεν τα έχω.Γινεται και μέσω ΕΛΤΑ η κατοχύρωση της πνευματικής ιδιοκτησίας,αλλά δεν ξερω αν αυτο με καλύπτει.Προς το παρόν το έχω στείλει μονο σε έναν εκδοτικό που δεχόταν και δείγμα, γιατί φοβαμαι να το στείλω όλο πριν το κατοχυρώσω.Εννοειται πως κάποια στιγμή θα το στείλω και αλλού,αλλά έχω τέτοιον ενθουσιασμό που χαλιεμαι που δεν έχω τα λεφτά να το κάνω τωρα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Κανένας δεν πρόκειται να οικειοποιηθει κάτι που έγραψες και κανένας δεν πρόκειται να μπει στην ψυχο φθορά διαδικασία έκδοσης του αντί για σένα, η οποία περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο, πολύ απογοήτευση και φυσικά πολύ περισσότερα από 50 ευρω . Καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου αλλά υπό το πρίσμα του εκδοτικού τοπίου, τουλάχιστον στην Ελλάδα, είναι μη ρεαλιστικές . Καλύτερα να επενδύσεις τον χρόνο σου και τα χρήματα σου στην προώθηση του κειμένου σου. Όσο καλό και να είναι το βιβλίο σου, ότι βραβεία και να κερδίσει και όσες πωλήσεις και να κάνει να είσαι σίγουρος ότι το καλύτερο που μπορείς να κερδίσεις με ένα πρώτο κείμενο είναι μια καλή επένδυση για το μέλλον ώστε στα επομενα να βρεις ευκολοτερα εκδότη. Καλή επιτυχία :)
Scroll to top icon