ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.8.2018 | 22:10

Ότι να ναι ;

Καλησπέρα . Βγαίνω / έβγαινα (;) για 2 μήνες περίπου με έναν ..γενικά μιλούσαμε άλλες φορες πολλές ώρες άλλες φορες λίγο ,όλα καλά ! ποτε έστελνε αυτός μήνυμα ποτε εγώ ...γιορτάζαμε μαζί και περίμενα να στείλει αυτός πρώτος το «χρόνια πολλά» τελικά δεν έστειλε και έτσι δεν του είπα κι εγώ . Από αυτό και μετά ούτε ένα μήνυμα δεν έχει στείλει ..το μυαλό μου παει πως λογικα δεν θέλει άλλο μαζί μου , γιατί δεν μπορώ να φανταστω ότι ξενέρωσε η τον πείραξε απλά και κρατάει μούτρα που δεν είπα χρόνια πολλά πρώτη ώστε να πει και εκείνος με την σειρά του ! (Αν παίζει η ηλικία ρόλο στο τι θα απαντήσετε είναι 40 αυτός). Η βρήκε να ασχολείται με κάποια άλλη . Αυτά .
7
 
 
 
 
σχόλια
Η αλήθεια είναι, ότι διαβάζοντας σε, μεταφέρομαι κάμποσα χρόνια πριν, σε κάτι εφηβικές καταστάσεις..ειδικά αυτό το 'αν δε στείλει πρώτος αυτός, εγώ δε στελνω'..Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά μεγαλώνοντας, μαθαίνεις να κάνεις αυτό που θες εσυ και αν ανταποκριθεί ο άλλος, έχει καλώς. Αλλιώς, πάμε για αλλες πολιτείες...Όποιος και να είναι το δικό του κίνητρο για αυτήν την παιδική συμπεριφορά, δες αν εσένα σε καλύπτει όλο αυτό.
Είμαι η εξομολογουμενη, έκανα λογαριασμό για να απαντήσω . Συμφωνώ πως δεν είναι ώριμο αν δεν στελεις πρώτος δεν στέλνω . Τελικά παντως εστειλα ένα μήνυμα σαν να μην συμβαίνει τίποτα κι όλα καλά λάθος η σωστό αυτό θέλησα !! Θα δω στον τρόπο που μιλάει (στα μηνύματα δηλαδή) αν έχει αλλάξει κάτι και βλέπω . Φυσικά δεν θα προτείνω να βρεθούμε αν θέλει ο ίδιος θα με πει.
Μπράβο που έκανες αυτό που σου έβγαινε :) έτσι θέλει! Εμπιστευσου το ένστικτο σου και αν δεις ότι δεν αλλάζει, ανοιξε πανιά για άλλες αγκαλιές, σου αξίζει! :) Καλημέρα!
Scroll to top icon