ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2018 | 10:58

Τοτε και τωρα

Θυμαμαι που πριν κατι χρονια ειχα και δουλεια (που μου αρεσε κιολας) και σχεση. Ποσο ομορφη ηταν η καθημερινοτητα μου... Με τι καταπληκτικη διαθεση ξυπνουσα καθε μερα... Καμια απολυτως σχεση με την τωρινη κατασταση που ζω. Κανω προσπαθειες να ζησω οπως πριν, αλλα ολες πεφτουν στο κενο. Αλλη ψυχολογια τοτε, αλλος ανθρωπος ημουνα. Τωρα, χωρις σχεση χωρις δουλεια.
2
 
 
 
 
σχόλια
Η ζωη ειναι αδικη καποιες φορες ειναι ομως και απροβλεπτη. Τη μια μερα μπορει να εισαι στον πατο, και μετα απο καιρο να ανεβεις παλι στην κορυφη του βουνου και να θαυμασεις τη θεα..αυτη η θεα ομως για να τη δεις χρειαστηκε ανηφορα. Μην τα παρατας. Ψαξε για μια δουλεια οσο δυσκολο και αν ειναι. Εστω και μικρη, για να τα βολεψεις. Να εισαι κοντα σε ατομα που σαγαπανε,σε φιλους και αν νιωσεις ετοιμη βγες μια βολτα εστω και μονη σου. Οι σχεσεις ερχονται και παρερχονται, και σιγουρα θα σου ξαναχτυπησουν την πορτα.
Scroll to top icon