ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2018 | 21:47

Ακόμα με τους γονείς

Συγγνώμη αλλά μόνο εμένα μου φαίνονται περίεργο οι άντρες μετά τα τριάντα να μένουν ακόμα με τους γονείς τους ενώ έχουν την οικονομική δυνατότητα να φύγουν;Σύμφωνα με τις δικές μου πεποιθήσεις, η ζωή προχωράει και εξελίσσεται και πρέπει να μείνεις μόνος σου,ανεξαρτήτως του πόσο καλή φροντίδα έχεις από τους γονείς σου.Έτσι μαθαίνεις να αξιοποιείς το χρόνο μόνος σου, να διαχειριστείς τη μοναξιά σου όταν χρειάζεται, να έχεις το χώρο σου και την ηρεμία σου όποτε τη θέλεις,σε βοηθάει στην ωριμότητα και στην ανάληψη ευθυνών.
4
 
 
 
 
σχόλια
Και είναι περίεργο και όχι. Έχει να κάνει ξεκάθαρα με τους γονείς και το πως μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Όταν οι γονείς δεν αφήνουν ελεύθερα τα παιδιά τους όταν πρέπει, αυτό συμβαίνει. Πολλοί γονείς είναι συνήθως υπερπροστατευτικοί και όχι μόνο και μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αυτόν τρόπο με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην μπορούν να αποχωριστούν τους γονείς τους και δυστυχώς αυτό συνεχίζεται από μεριάς του ακόμα και μετά την ενηλικίωση τους. Οπότε είναι αναμενόμενο τα παιδιά τους να είναι κολλημένα πάνω τους καθώς έχουν μάθει έτσι.
Είναι περίεργο, αφού υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. Γιατί αν δεν υπάρχει, με το επιδομα του ΟΑΕΔ ή μισθό 300 ευρω, σπίτι δύσκολα ανοίγεις μόνος...Και για τις γυναίκες το ίδιο, βέβαια. Δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός...
Γιατί απλά τυχαίνει και οι φίλες,γνωστές και συναδέλφισσες που γνωρίζω να μένουν μόνες τους. Απο προσωπική εμπειρία μίλησα για τους άντρες που εχω γνωρίσει εγώ.
Scroll to top icon